Twitter'da üç üst düzey yönetici görevinden ayrıldı

Twitter'da üç üst düzey yönetici görevinden ayrıldı

Twitter'ın kurucularından Jack Dorsey'in kalıcı CEO olarak belirlenmesinden sonra şirketin üst düzey yönetici kademesinde de değişim sürüyor. Başkan yardımcısı konumundaki 3 tepe ismi daha görevinden ayrıldı.

Twitter'da görevinden ayrılan 3 tepe yönetici; küresel medya ilişkilerinden sorumlu başka yardımcılığını sürdüren Katie Jacobs Stanto, ürün yönetiminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Kevin Weil ve mühendislikten yönetiminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Alex Roetter. Bu 3 ismin yerine atanacak isimlerse henüz açıklanmış değil.

Diğer yandan Twitter'ın yeni bazı yönetim kurulu üyelerini tanıtması bekleniyor. Halkla ilişkiler biriminin tepe yöneticisi de bunlardan biri. Büyük bir markanın üst düzey bir kadın yöneticisinin CMO pozisyonuna atanacağı da gelen diğer bilgiler arasında.

Twitter nereye gidiyor?

Bu görev ayrılıklarına yaprak dökümü mü yoksa yenilenme süreci mi demeli emin değilim. Zira gelir kaynaklarını genişletmek için yeni ürünler çıkaran Twitter'ın 140 karakter sınırını kaldıracak kadar radikal adımlar atabileceğini görüyoruz ama bu girişimlerin yatırımcıları pek mutlu ettiğini söylemek zor.

Zira son 3 aydır Twitter'ın hisse değerlerini yükseletecek herhangi bir haber rastlamak imkansız gibi. Twitter Hisse degeri

CEO görevini devreden Dick Costolo geçe hafta yeni planlarını açıklamıştı. Jack Dorsey'nin bundan sonra neler yapacağı büyük bir soru işareti olarak karşımızda duruyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.