Mobile World Congress bünyesinde düzenlenen girişimcilik fuarı 4YFN bu yıl 12 bin kişiyi ağırlayacak

Mobile World Congress bünyesinde düzenlenen girişimcilik fuarı 4YFN bu yıl 12 bin kişiyi ağırlayacak

Bu sene 22-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Mobile World Congress (Dünya Mobil Kongresi), bu yıl 3. kez düzenlenen 4YFN (4 Years From Now) organizasyonuyla teknoloji girişimlerini her zamankinden daha fazla öne çıkarmaya hazırlanıyor.

Mobile World Capital, GSMA ve İspanyol kamu kuruluşları tarafından organize edilen 4YFN, teknoloji girişimcilerini dünyanın farklı noktalarından gelen yatırımcılarla ve kurumlarla buluşturma görevini üstleniyor. 400'den fazla girişimciyi ve mucidi 12 binden fazla katılımcı ve 500 küresel yatırımcıyla bir araya getirmeyi hedefliyor.

Webrazzi'nin de medya destekçilerinden biri olduğu 4YFN, bu sene yatırımcı katılımında yüzde 50 artış bekliyor. Google Ventures, Index Ventures, Sandbox Partners, FundersClub gibi yatırım şirketlerinin yanısıra büyük teknoloji şirketlerinden önemli isimler de 4YFN'ye konuşmacı olarak katılacak.

Barselona: İspanya girişim ekosisteminin kalbi

2015'te yaklaşık 500 milyon euro yatırım çeken İspanya girişim ekosistemini büyütmek de 4YFN'nin hedefleri arasında. 2014'e kıyasla yüzde 87 daha fazla yatırım çeken İspanya'da, e-ticaret ve finansal teknoloji alanlarındaki potansiyele dikkat çekiliyor.

Ülkenin girişimcilik merkezi olarak gösterilen Barselona'da girişimlerin yüzde 60 küresel pazara oynuyor ve her 4 İspanyol girişiminden biri Barselona'dan çıkıyor.

4YFN, önümüzdeki yıllarda teknoloji fuarlarının girişimci fuarlarına dönüşeceğinin önemli göstergelerinden biri ve eğer bu sene MWC'e katılmayı düşünüyorsanız 4YFN programına ve biletlerine göz atmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.