Blackeye lenslerle akıllı telefon fotoğrafçılığınızı bir adım ileri taşıyın

Blackeye lenslerle akıllı telefon fotoğrafçılığınızı bir adım ileri taşıyın

Akıllı telefonların pratikte konuşmak dışında en çok kullanılan fonksiyonu hiç kuşkusuz fotoğraf çekmektir. Hatta hepimizin bu konuda uzmanlaşan ve sıradan akılı telefonlarla sıra dışı kareler yakalayan instagram fenomeni arkadaşları vardır. Kendileri aynı zamanda "smartphone photography" (akıllı telefon fotoğrafçılığı) gibi yeni bir internet jargonunun mucitleridir.

Tabiki hal böyle olunca fotoğraf tutkunu son kullanıcılara farklı çözümler sunan girişimlerin çıktığını görmek oldukça doğal oluyor. Bu alanda Olloclip lensler daha önce Apple sayesinde hayatımıza giren markalardan biri. Ayrıca Kickstarter'ın popüler çocuğu olan ama ülkemizde satışa çıkmayan Moment lensleri de unutmamak lazım. Bunların yanı sıra -videomuzdan da görebileceğiniz gibi- bir diğer yeni marka olan Blackeye'ı sizler için inceledik ve Webrazzi Store'da sunmaya başladık.

Black-Eye-Wide-Angle-PTT-CekimiBlackeye "akıllı telefon fotoğrafçılığını" bir adım ileri götürmek için 2013 yılında fotoğraf ve ekstrem spor meraklısı üç arkadaş tarafından Finlandiya'da kuruldu. Ülkemizde yeni yeni raflardaki yerini alan Blackeye lensler, model çeşitliliği ve pazarlama anlamında doğru bir konumlandırma yapmış gibi gözüküyor. Nitekim Blackeye lensler, klips aparatı sayesinde tüm akıllı telefonlarla rahatça kullanılabiliyor. Ayrıca manazara fotoğrafları gibi geniş açılı çekimler yapmayı sevenler için Wide Angle lensler, yemek fotoğrafı gibi daha yakın çekim yapmayı sevenler için Macro 20X ve Tele 3X lensler ve daha derin kareler yakalamayı sevenler için balık gözü tabir ettiğimiz Fisheye ve Full-Frame Fisheye lensler olmak üzere 5 farklı model konumlandırılmış.

Günümüzde sürekli güncel ve kaliteli içerik üreten markaların pazarda bir adım önde olduğunu düşünürsek, Blackeye'ın buna benzer doğru bir strateji seçtiğini söyleyebiliriz. Örneğin sürekli eklenen yeni resimler ve 10 binden fazla takipçisiyle, Blackeye'ın instagram hesabı üzerinden kendi komünitesini başarıyla yaratmış olduğunu görüyoruz. Sadece #blackeyelens etiketiyle yapılan paylaşımların 12 binden fazla olduğunu söyleyelim.

Eğer siz de hemen Blackeye lenslerden birine sahip olmak isterseniz Webrazzi Store'u ziyaret edebilirsiniz. Her türlü soru ve görüşünüz için bize [email protected] mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.