Starbucks uygulaması mağazada dinlediğiniz şarkıları Spotify üzerinden kaydettirecek

Starbucks uygulaması mağazada dinlediğiniz şarkıları Spotify üzerinden kaydettirecek

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks, uygulamasına getirdiği son güncellemeyle birlikte artık kullanıcıların mağazada dinlediği müzikleri Spotify'daki çalma listelerine kolayca kayıt edebilmesini sağlayacak.

Spotify ile işbirliği yapan Starbucks, böylece kullanıcılarını kendi uygulamasına çekecek ve Starbucks mağazalarında çalan müziklere de kullanıcılar kolayca erişebilecek. Özellik şimdilik ABD'de bulunan 7 bin 500'den fazla Starbucks mağazasında aktif ve kullanılabilir olacak. Uygulamadan Starbucks'ın 10 milyondan fazla üyesi bulunan sadakat kartı My Starbucks Rewards sahibi ve Spotify üyeleri yararlanabilecek.

Starbucks'ın özel olarak seçtiği ve kuratörlüğünü üstlendiği pek çok müzik, Spotify üzerinden kullanıcıların çalma listelerine de girmiş olacak. Bununla birlikte Starbucks sadık müşterilerine bir hizmet sunmuş olacak. Bazen çalan şarkıları merak edip, Shazam gibi uygulamalar Starbucks mağazalarında açılırken, şimdi buna da gerek kalmadan anlık olarak kimin ve hangi şarkının orada yer aldığı görülebilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Starbucks'ın CEO'su Howard Schultz, Starbucks ve Spotify'ın entegrasyonuyla, dijital dünya ile fiziksel dünyayı bir araya getirdiklerini aktarıyor. Eğer ABD'de iseniz Spotfiy entegrasyonunu, Starbucks'ın iOS ya da Android uygulamalarını ekleyerek kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.