Twitter'da teknik sorun yüzünden kesinti yaşanıyor

Twitter'da teknik sorun yüzünden kesinti yaşanıyor

Twitter'a erişimde kesinti yaşanıyor. Twitter.com adresinden ve mobil uygulamalarından Twitter'a erişmek bir süredir mümkün değil. downdetector

Dünyanın farklı bölgelerinden artan sayıda kullanıcı tarafından raporlanan ve sabah saat 10:00 sularından itibaren ortaya çıkan durumla ilgili Twitter tarafından gelen resmi bir açıklama henüz yok.  Ancak Twitter.com sayfasına gittiğinizde teknik hata mesajıyla birlikte ekibin sorun üzerinde çalıştığı da iletiliyor.

Güncelleme: Twitter yaklaşık iki saatlik bir kesintinin ardından erişilebilir hale geliyor. Halla Twitter'a erişemiyorsanız, kısa süre içinde Twitter.com ve mobil uygulamalarından Twitter'a erişmeniz mümkün olacak. Bu kısa süreyi de bekleyerek geçirmek istemiyorsanız VPN kullanabilirsiniz. 

Twitter'a erişmek mümkün olsa da servisin hemen normale döndüğünü söyleyemiyoruz zira, Direkt Mesajlar gibi farklı fonksiyonlar henüz tam olarak çalışmıyor. Bunun için de biraz daha beklemek gerekebilir. Twitter'da yaşanan teknik aksaklığın sebebini ise henüz bilmiyoruz.

Twitter'ın sınırlı da olsa geri dönüşüyle, kesintiyi yine Twitter üzerinden resmi destek hesabı Twitter Support aracılığıyla doğrulamış olduğunu da artık görebiliyoruz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.