LeadTime: Anlık video paylaşımından sıkıldıysanız geleceğe video gönderebilirsiniz!

LeadTime: Anlık video paylaşımından sıkıldıysanız geleceğe video gönderebilirsiniz!

Bir kaç ay önce AppStore'a sessiz sedasız giriş yapan LeadTime, ileri bir tarihe video mesaj gönderme özelliğiyle mobil video paylaşımına yeni bir boyut katıyor.

Mobil video uygulamaları giderek artan ve zenginleşen bir dünya. LeadTime'ın bu dikeye getirdiği yenilikse gerçekten biraz farklı. Bir takvim üzerinde 60 saniyelik video paylaşımını esas alan uygulamada sadece bugüne değil, gelecek günlere de video çekip kaydedebiliyorsunuz.

Kısa bir açıklamayla eklediğiniz videolar arkadaşlarınız tarafından hemen izlenebiliyor. Evet, bu durum Instagrama veya başka bir uygulamaya video eklemekten çok farklı değil. Ancak gelecek tarihe bir video eklemek LeadTime'a has bir özellik. Gelecek tarihli bir videoyu izlemek içinse o günün gelmesini beklemekten başka bir seçeneğiniz yok. :)

leadtime-mobile-video-app

İlk videoların yaklaşık yüzde 70'i geleceğe gönderilmiş

Mart - Eylül 2015'e kadar geliştirilen ve ilk olarak AppStore'da yayınlanan uygulamanın şimdilik 2 binden fazla kullanıcısı var ve toplam indirme sayısı 3 bin civarında. İçerdeki video sayısı ise 700'ü geçmiş ki bu videoların 500'e yakınının geleceğe gönderilmiş (yani henüz izlenmemiş) videolar olması uygulamanın hedefine ulaştığını gösteriyor.

Yayınlanmış videoları Facebook hesabınızdan paylaşmanız mümkün ama geleceğe gönderilen videoları sadece uygulamadaki arkadaşlarınız görebiliyor.

Şirket kurulumu ABD'de

Erdem Yürük ve Erdem İlker Şen tarafından geliştirilen ve Boston merkezli bir şirket altında küresel büyümeyi hedefliyor. İTÜ'lü girişimciler Android uygulaması üzerinde çalıştıklarını ve Mart ayı başında yayınlamayı öngördüklerini de ekliyor.

Hem mobil video gibi popüler bir alana odaklanması hem de merak dürtümüzü tetiklemesi açısından LeadTime'ın etkili bir uygulama olacağını söyleyebilirim. Özellikle geleceğe atanan videoların uygulamanın gelecek planlarını yapmasını da kolaylaştıracağını düşünüyorum. Tabi uygulamanın kendini sürekli geliştirmeye devam etmesi gerektiği de malum.

Hala indirmemiş olanlar için LeadTime uygulamasının App Store adresi burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.