Yeni mezunların oyun stüdyosu Anda Games, Last Hand için Kickstarter'da destek bekliyor

Yeni mezunların oyun stüdyosu Anda Games, Last Hand için Kickstarter'da destek bekliyor

Türkiye'deki dijital oyun stüdyolarından biri daha Kickstarter'da şansını deniyor. Anda Games'in geliştirmekte olduğu Last Hand, Kickstarter'da destek bekliyor.

İstanbul merkezli Anda Games'in geliştirmekte olduğu Last Hand, çok oyunculu ve çevrimiçi mobil bir oyun. Farklı savaşçı karakter/yetenek kartları üzerinden oynanan oyun Ledi ülkesinde stratejik bir mücadeleyi konu alıyor.

Anda-Games-Last-Hand-2

Alper Küçükaslan, Selim Demirkısan, Ata Yegin tarafından Haziran 2015'te kurulan Anda Games, Kickstarter'da 17 bin 500 Kanada Doları (∼35 bin TL) toplamayı ve Last Hand'i Nisan 2016'da oyun severlerle buluşturmayı hedefliyor.

Hedefinin yüzde 20'sine ulaştı

Yazıyı yazdığımız ana kadar 87 kişiden 3500 Kanada doları toplayan Last Hand, 20 gün daha destek aramaya devam edecek. Destek paketleri yaklaşık 1,5 Amerikan dolarından başlıyor ve yaklaşık 3 Amerikan dolarından itibaren oyunun test kullanıcıları arasına girebiliyorsunuz. Tabi bu paketin 200 kişiyle sınırlı olduğunu da belirtelim.

Anda-Games-Last-Hand

Son olarka 8 kişilik bir ekipten oluşan Anda Games'in kurucularının üniversiteden yeni mezun gençler olduğunu da hatırlatmak da fayda var. Yani Last Hand'in başarısı üniversite öğrencilerinin benzer adımlar atması açısından da teşvik edici bir önem taşıyor.

Last Hand'i desteklemek için direkt Kickstarter kampanyasına gidebilir veya andagames.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.