Sosyal içeriklere Adobe Post ile güç katmak mümkün

Sosyal içeriklere Adobe Post ile güç katmak mümkün

Adobe, iPhone için geliştirmiş olduğu yeni uygulaması Adobe Post'u AppStore üzerinde yayınladı. Adobe Post, özellikle mobil üzerinden sosyal ağ paylaşımlarına odaklanmış bir uygulama.

Adobe Post ile kullanıcılar, çektikleri fotoğrafların üzerine farklı tipografilerde oldukça ilgi çekici metinler yazabiliyor ve bunları sosyal ağları üzerinden paylaşabiliyor. Farklı yazı tipleri, ilgi çekici yazı konumlandırmaları sayesinde de Adobe Post daha şık ve anlamlı fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor.

Adobe Creative Cloud'ın iş birimi ve pazarlamasından sorumlu yönetici Mala Sharma'nın blog yazısıyla ilk kez tanıtılan Adobe Post tamamen ücretsiz bir uygulama. Üyelik gerektiren Adobe Post'a, Facebook hesabınızla da bağlanmanız mümkün. Sharma'ya göre Creative Cloud sadece yaratıcı profesyoneller için değil, tüm son kullanıcılar için bir değer yaratma peşinde. Bu değer de aslında son kullanıcılar için tasarım yapmayı kolaylaştıran daha basit ve temel araçlar sunmak.

Adobe Post ücretsiz olsa da, uygulamaya girdiğinizde sağ alt tarafta bir watermark (Adobe Post imzası) görüyorsunuz. Bunu kaldırmak için tek yapmanız gereken şeyin ise uygulamayı bir arkadaşınızla, mesela e-posta ile paylaşmanız olduğunu hatırlatalım. Adobe Post ile yayınlanan ürün videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.