207 ülkede 620 bin üyeye ulaşan FitWell, Android Wear uygulamasını tanıttı

207 ülkede 620 bin üyeye ulaşan FitWell, Android Wear uygulamasını tanıttı

Türkiye'den çıkan en iddialı sağlık ve fitness uygulaması FitWell, yeni pazar ve platform açılımlarıyla iddiasını küresel pazarda da sürdürüyor. Geçtiğimiz Ağustos ayı sonunda 2.0 sürümünü yayınlayarak Türkiye dışına açılan FitWell, artık Android Wear platformunda.

FitWell'in kendi verilerine göre yaklaşık dört ay önce küresel pazara açılan uygulama, bugün 207 ülkeden 620 bin üyeye ulaştı. Toplam indirilme sayısı 700 bini geçen FitWell, 13 ülkede indirilme sıralamalarında birinci sıraya kadar yükseldi; 42 ülkede ise ilk 5 uygulama arasına girdi. FitWell'in bu başarıya, yeni açıldığı pazarlarda herhangi bir pazarlama faaliyeti yapmadan ulaştığı da notlar arasında. Uygulamanın kullanıcı ve aktivite sürelerine göre en popüler olduğu pazarlar sırasıyla Türkiye, ABD, Hindistan, Birleşik Krallık ve Almanya. Bu pazarlar arasında FitWell'e kullanıcı başına en çok gelir sağlayan ülke ise ABD.

AndroidWatch-Screens

Kullanıcı talepleri doğrultusunda Android Wear platformu desteğini yayınladığını açıklayan FitWell'in yeni giyilebilir desteği, kullanıcılarının egzersiz programlarını daha kolay bir şekilde takip etmesini sağlıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında tanıttığı Apple Watch uygulamasına benzer şekilde, Android Wear tabanlı akıllı saat kullanıcıları, uygulama üzerinden günlük hedeflerine ne kadar yaklaştıklarını, attıkları adımları, yedikleri gıdalardan aldıkları kaloriyi ve içtikleri su miktarını bildirim olarak görebiliyorlar. Uygulamanın sağladığı bir diğer kolaylık egzersiz sırasında telefonunuzdan takip ettiğiniz videoları akıllı saatinizden kontrol etmenizi sağlaması.

Android Wear tabanlı cihazların dünya çapında yaklaşık 2 milyon kullanıcıya ulaştığı tahmin ediliyor. Google, geçtiğimiz Eylül ayında Android Wear for iOS uygulamasını yayınlayarak, giyilebilir cihazlarını iPhone ile -bazı sınırlamalar dahilinde- çalışır hale getirmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.