Aslanoba: Aylık yüzde 30 büyüyen Tazedirekt, 2016'da 7 kat büyümeyi hedefliyor

Aslanoba: Aylık yüzde 30 büyüyen Tazedirekt, 2016'da 7 kat büyümeyi hedefliyor

Hasan Aslanoba, internet yatırımcılığına hızlı bir giriş yaptı ama gıda işinden kopmadığını da pekala biliyoruz. TazeDirekt.com da Hasan Aslanoba'nın gözde projelerinden biri ve paylaşılan ilk yıl rakamları Tazedirekt'in geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

Tazedirekt'in ilk yılı kutlamasında konuşan Hasan Aslanoba'nın paylaştığı rakamlara göre; son 6 ayda yüzde 30 büyüme oranı yakalanmış ve geçen ay aktif müşteri sayısı 10 binin üzerine çıkmış.

2016'da 7 kat büyüme hedefi

Taze ve sağlıklı gıda işini e-ticarete taşıyan Tazedirekt.com'un günlük 15 bin ziyaretçi sayısını aşarken mobil uygulamalarda indirme sayısı 104 bini geçmiş. Tazedirekt'i halka arz etmeyi hedeflediğini söyleyen Hasan Aslanoba 2016'da agresif bir şekilde 7 kat büyüme hedefi koyduklarını söylüyor ancak bu büyümenin hangi değişkene dair olduğunu tam olarak dile getirmiyor.

Diğer yandan Hasan Aslanoba, operasyonu yoğun bir iş yaptıklarını (ürünlerin teslimatını da Tazedirekt yapıyor) ve bazı ufak tefek hatalar yaptıklarını da söylüyor. Ancak gelinen noktadan çok memnun olduklarını ve hedeflerine ulaşmak için bir engel görmediğini ifade ediyor.

Hasanbey.com gibi rakipleri olsa da Tazedirekt'in pazardaki en büyük rakibinin kendisi olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Çünkü pazardaki talep eğrisinin birden fazla girişimi kaldıracak seviyede olduğunu düşünüyorum. Yani 2016 yılı Tazedirekt'in hem kendini hem de pazar potansiyelini kanıtlayacağı yıl olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.