100 bin kullanıcıyı geçen Slash, akıllı klavye uygulaması için 1.3 milyon dolar yatırım aldı

100 bin kullanıcıyı geçen Slash, akıllı klavye uygulaması için 1.3 milyon dolar yatırım aldı

New York’ta yaşayan Cem Kozinoğlu‘nun kurucusu ve CEO’su olduğu Slash, klavyenizi arama motoruna çeviren uygulaması için 1.3 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Tur,  Slash'in  halihazırda yatırımcısı olan Betaworks, SocialStarts, Galvanize,  Wayne Chung ve Paul Sethi gibi isimlerle birlikte Angel.co ve  Giphy CEO'su Alex Chung'ın katılımıyla gerçekleşti.

Yakın zamanda Webrazzi'ye konuşan Cem Kozinoğlu, Slash'in yakaladığı hızlı büyüme ivmesiyle birlikte yeni bir yatırım alma aşamasında olduklarını belirtmişti. Detayları bugün açıklanan yatırım Slash'in gelişimi ve büyümeye devam etmesi için kullanılacak.

Slash, kısa bir süre önce iOS uygulamasına gelen kapsamlı güncellemeyle Slash 2.0'ı piyasaya sunmuştu. Yeni tasarımla birlikte  klavyenize kişiselleştirilebilir Slash'ler eklemeniz ve  bin 100'den fazla emoji içinde arama yapabilmeniz mümkün hale gelmişti. Paylaşıma yönelik gelişmiş bir klavye olarak tasarlanan Slash'in 2.0 sürümünde Slash Cards özelliği paylaştığınız bağlantıların ön izlemelerini (albüm kapakları gibi) göstermeye başlamıştı.

Slash, tipik klavye uygulamalarından farklı olarak, mobilde arama sorununu çözmek üzere geliştirilmiş bir klavye. Paylaşım ve eylem odaklı olan Slash, farklı uygulamalarla entegrasyonu sayesinde arkadaşınızla iMessage, WhatsApp, Messenger ya da bir başka mesajlaşma uygulaması üzerinden sohbet ederken, şarkı ya da GIF gibi paylaşımları, buluşma için mekan önerinizi klavye üzerinden yapmanızı sağlıyor. Bunun için aralarında Foursquare, Spotify, YouTube, Rehber, Google Arama ve Haritalar’ın olduğu 20 servisle işbirliği yapan Slash ile yazarken, klavyenin size oldukça hızlı sonuçlar getiren bir arama motoru gibi çalışarak cümlelerinizi tamamladığını görüyorsunuz.

Slash'i incelemek için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.