Startup Alley'de yer alan yerli girişimler: Evreka, Segmentify ve Twentify [TechCrunch Disrupt London 2015]

Startup Alley'de yer alan yerli girişimler: Evreka, Segmentify ve Twentify [TechCrunch Disrupt London 2015]

Webrazzi Arena'da ilk 3'e girerek medya sponsoru olduğumuz TechCrunch Disrupt London 2015'e katılmaya hak kazanan Evreka, Segmentify ve Twentify ile etkinliğin nasıl geçtiğini konuştuk.

Avrupa'nın girişimcilik alanında en önemli etkinliklerinden biri olan TC Disrupt'a katılan girişimler, hem potansiyel kullanıcıları hem iş ortakları hem de yatırımcılarıyla tanışma fırsatı buldu.

3 değerli girişimimizin etkinlikten fotoğraflarını ve etkinlik hakkındaki kısa yorumlarını hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Berkay Akçora - Evreka

"Etkinlik bizler için çok faydalı oldu. İlk olarak Londra'dan başlamak üzere Avrupa'daki atık toplama sistemlerinin nasıl olduğu ile ilgili birebir görüşmeler gerçekleştirme şansımız oldu. Bununla birlikte bir çok yatırımcı standımıza geldi ve onlarla direkt olarak görüşme fırsatına eriştik. Hem Startup Alley'in olduğu kısım hem de asıl sunumların olduğu yer çok kalabalık olduğu için standın olduğu gün cidden çok yorulduk ama bizler için çok olumlu bir etkinlik oldu tabi ki.

Evreka olarak, global düşünen girişimlerin özellikle böyle önemli etkinliklere katılmaları ısrarla tavsiye ediyoruz. Çünkü hem burdaki kurulan bağlar, hem de sizin kazandığınız vizyon girişiminizi uzun vadede çok önemli yerlere getirebiliyor. Sizlere tekrar teşekkür ediyoruz, bizleri böyle bir etkinliğe gelme şansı verdiğiniz için. :)"

Murat Soysal - Segmentify

"TC Disrupt sürecinde hem olası müşterilere ulaşma şansı bulduk hem de Londra'da yerleşik firmalarla işbirliği başlangıçları gerçekleştirdik. Şunu da eklemeden geçmek istemeyiz; son 1 yıl içerisinde İstanbul'da katıldığımız benzer etkinliklerin organizasyon, katılımcı ve ziyaretçi kaliteleri TC Disrupt'tan hiç de aşağı kalır durumda değildi."

Çağlar Bozkurt - Twentify

"Takip ettiğimiz TechCrunch editörleri ile tanışıp söyleşi yapmak, sektörden okuduğumuz simaları görmek ve bir çok potansiyel yatırımcı/partner ile konuşmak bize oldukça unutulmaz bir deneyim yaşattı. WildCard almamız ve Startup Battlefield sahnesinde sahne almamız bir sürpriz oldu ve heyecanını çok sevdik. Burada da hissettik ki, girişimcilerin çalışmak ile birlikte, etkinliklere katılıp aktif olmaları, başarılarında çok büyük önem taşıyor; neredeyse başarı için gerekli bir baharat."

İlker İnanç  - Twentify

"Hem wildcard'ı alarak Startup Battlefield sahnesinde sunum yapmamız, hem de çok potansiyel yatırımcı ve partner'larla tanışmamız açısından oldukça verimli bir etkinlik oldu. Ayrıca dünyadan gelen diğer girişimleri de dinleme fırsatı yakaladık. Şunu söyleyebilirim ki, Türkiye'de benim bildiğim bir çok erken evre girişim buradaki seviyenin çok çok üzerinde. Türk girişimler olarak bu tarz etkinliklere daha çok katılırsak, ekosisteme olan ilgiyi önemli ölçüde arttırabileceğimizi düşünüyorum."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.