SafeBeyond, siz öldükten sonra yakınlarınızla 'iletişim'inizin devam etmesini sağlıyor

SafeBeyond, siz öldükten sonra yakınlarınızla 'iletişim'inizin devam etmesini sağlıyor

Ölümlüler için bir mesajlaşma uygulaması ya da "sonsuza yolculuğunuza" eşlik eden bir tür Dropbox... Kendisini bu şekilde tanımlayan SafeBeyond, siz öldükten sonra geride kalan yakınlarınızla iletişiminizin devam etmesini sağlıyor.

Web ve mobil uygulamasıyla kullanılabilen SafeBeyond, sizden sonraki gelecek için oluşturduğunuz mesajları ve dijital varlıklarınızı saklayan ve bunların sizden sonra sizin belirlediğiniz şekilde yönetimini sağlayan bir uygulama. Eşiniz, çocuklarınız, anne-babanız ve diğer yakınlarınız için özel video, fotoğraf içerikli mesajları oluşturmanızı sağlayan SafeBeyond, bu mesajları sizin belirlediğiniz özel günlerde ilgili kişilere iletiyor. Örneğin çocuğunuzun düğünü, eşinizle evlilik yıl dönümüz gibi tarihleri seçebiliyorsunuz. Bunların bir kereye mahsus olması gerekmiyor, bir kişiye birden fazla tarih için mesaj hazırlamanız mümkün. Akla gelen soru ise bilmediğiniz, örneğin çocuğunuzun ne zaman evleneceği tarihlerde mesajınızın nasıl iletilebileceği.

safebeyond

SafeBeyond, bu sorunu Facebook'un veraset ve intikal yöntemine benzer şekilde, varis ve vekil atamanızı sağlayarak çözüyor. Seçtiğimiz vekiller mesajlarınızı varislerinize iletmekten ve dijital varlıklarınızın (Facebook hesabınız, başka uygulamalarda sakladığınız fotoğraflar gibi) bakımından sorumlu. SafeBeyond sizin artık burada olmadığınızdan emin olduğunda prosedürleri başlatıyor.

safebeyond1

Freemium modeliyle sunulan SafeBeyond, ücretsiz katmanında size 1 GB'lık depolama alanı, başka bir deyişle dijital bir kasa sunuyor. Yıllık yaklaşık 100 dolardan ücretlendirilen premium hesaba geçiş yaparsanız bu alan 30 GB'a yükseltiliyor. Bu alanı neyle dolduracağınız da size kalıyor.

SafeBeyond, eğer sizden sonraki nesillere kadar hayatta kalabilirse gerçekten kullanışlı bir servis olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.