Instagram çoklu hesap desteğini Android'de test etmeye başladı

Instagram çoklu hesap desteğini Android'de test etmeye başladı

Fotoğraf ve video sosyal paylaşım ağı Instagram, birden fazla hesabı bulunan ya da birden fazla hesap yönetmesi gereken kişilerin merakla beklediği yeni özelliğinin testlerine başladı.

Yeni özellikle birlikte artık kullanıcılar birden fazla hesaba Instagram üstünden giriş yapabilecek. Test edilen ve yakında çıkması beklenen bu yeni özellik, kullanıcıları artık hesaplarından çıkış tekrar giriş yapmak gibi dertlerden büyük oranda kurtarmış olacak. Özelliği kullanmayı dileyen kullanıcılar, kullandıkları hesapların kullanıcı adlarını ve şifresini girerek yine Instagram üstünden kolayca hesaplar arasında geçiş yapabiliyor olacak.

ap_resize

Bu yeni özellik ilk kez Android Police adlı web sitesinde yer alan haberle birlikte kamuoyunda yankı buldu.  Instagram'ın Android sürümünde beta kullanıcı olan Instagram üyeleri, aldıkları güncellemeyle hesap değiştirebilme özelliğine kavuştu.Instagram'ın Android sürümü için test edilmeye başlanan özellik ise şimdilik sadece Android sürümünde Instagram'ın beta versiyon programına dahil olan kullanıcılarda gözüktü. 7.12.0 adlı sürümle test edilebilen özelliğin ise yakın gelecekte Instagram'ın hem Android hem de iOS'daki önemli bir özelliği olarak devreye alınacağını tahmin ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.