Anythings.co: Hangi IoT cihazında kaç farklı kombinasyonla neler yapılabilir?

Anythings.co: Hangi IoT cihazında kaç farklı kombinasyonla neler yapılabilir?

Birçok IoT cihazı spesifik bir alana ve soruna odaklanarak geliştiriliyor ve üretiliyor. Ancak bunlar temelinde internete bağlı cihazlar olduğu için diğer IoT cihazlarla bağlandığında yapabilecekleri gelişmeye açık. Anythings.co'da hangi IoT cihazlarını birbirine bağlayarak neler yapabileceğinizi kullanıcılara gösteriyor.

Anythings.co'nun yeni ve henüz beta olduğunu en başta belirtelim. Siteye girdiğinizde anasayfada farklı IoT cihazları listeleniyor. Ürünlerin üzerine geldiğinizde kullanıcılardan kaç beğeni aldığını ve fiyatını görebiliyorsunuz. Ürünün fiyatının yazdığı alanın üzerine tıkladığınızda ise ürünü satın alabileceğiniz siteye yönlendiriliyorsunuz.

Anythings.co

Sisteme üye olduktan sonra başlıca beğendiğiniz üç IoT ürününü seçmeniz isteniyor. Bunun temel sebebi ise size onlarla ilgili kombinasyonlar ve ürünler göstermek. Ardından da takip etmek istediğiniz üç IoT cihazını seçiyorsunuz. Takip(follow)in mantığı ise ilgilendiğiniz, almayı düşündüğünüz ürünlerle ilgili bilgileri ve kombinasyonları takip etmek. Beğeni ve takip adımlarından sonra son adımda sahip olduğunuz IoT cihazını seçiyorsunuz ve kombinasyonlar liste halinde size sunuluyor.

Anythings.co-iot

Ben örnek olarak "Amazon Echo Alexa"yı sahip olduğumu işaretledim. Anythings.co'da bana Amazon Echo Alexa ile kombine edebileceğim ürünleri ve yapabileceklerimi gösterdi. Örneğin Amazon Echo Alexa ile ses kontrolü ele evdeki tv sistemini, ses sistemini, termostat sistemini, ışık sistemini ve ısı sistemini kontrol edebilmek mümkünmüş. Bunlardan herhangi bir tanesini yapmak istediğinizde "Get Connected" butonuna tıkladıktan sonra Anythings.co sizi ilgili dökümantasyona yönlendiriyor.

Sade ve kolay kullanıma sahip arayüzü ve sahip olduğu içerik ile Anythings.co, IoT alanında önemli bir boşluğu doldurabilir. Product Hunt'ta da yer alan girişime puan vererek destek olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.