Snitcher ile sitenizi hangi şirketlerin ziyaret ettiğini öğrenip aksiyon alabiliyorsunuz

Snitcher ile sitenizi hangi şirketlerin ziyaret ettiğini öğrenip aksiyon alabiliyorsunuz

Şirketler sitelerine gelen ziyaretçiler için özel profillemeler yaparak onları farklı yollarla potansiyel müşterilere dönüştürmeye çalışıyorlar. Bu alanda hizmet veren onlarca farklı ürün de bulunuyor. Bunların yenilerinden Snitcher web sitenizi ziyaret eden şirketleri en doğru şekilde size raporladığını söylüyor.

Google Analytics ile eklentiler kullanarak da benzer hizmetin alınabileceğini belirten Snitcher kurucusu Lasse H. Kristiansen, kendilerinin farklı IP ve Whois sorgulama metotlarına sahip olduklarını ve bu sayede yüksek doğruluk payına sahip raporlar oluşturabildiklerini savunuyor. Ayrıca kullanıcılar, spesifik şirket ismi belirterek onlara özel aksiyonlar tanımlayabiliyorlar. Örneğin "X şirket eğer Y sayfayı ziyaret ederse onu şu kategori altında segmentle" gibi.

snitcher-1

Belirli segmentler altında toplanan şirketler üzerinde de ekip üyeleri eşzamanlı olarak çalışabiliyorlar. Bir lead'e ekip üyeleri yorum yazabiliyor, diğer ekip üyeleri de bu konuşmaya dahil olabiliyor, aksiyon haritası Snitcher'ın raporları üzerinden belirlenebiliyor. Tüm bunların yanında elde ettiğiniz şirket verilerini salesforce ve pipedrive'a da aktarabiliyorsunuz. Snitcher aynı zamanda Slack'le de entegre olarak çalışabiliyor.

snitcher-2

Product Hunt üzerinde yer alan Snitcher'a eğer PH üzerinden giderek üye olursanız 14 günlük deneme hesabına sahip olabiliyorsunuz (normalde 7 gün). Ardından aylık 24 dolar ve 34 dolar olan iki farklı üyelik modeliyle servisi kullanmaya devam edebilirsiniz. 34 dolarlık modelin içinde Salesforce ve Pipedrive entegrasyon fonksiyonu, gelişmiş analitik raporları ve ekip üyelerinin yetkilerini sınıflandırma özellikleri bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.