Paylaşımlı ofis hizmeti sunan Kolektif House yeni şubesini Şişhane'de açtı

Paylaşımlı ofis hizmeti sunan Kolektif House yeni şubesini Şişhane'de açtı

2014 yılının sonunda sonunda İstanbul 4.Levent Sanayi’deki 3 katlı binasında hizmet vermeye başlayan Kolektif House, özellikle üretmeye ve girişimler arası iletişimi teşvik etme odaklı stratejisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. İkinci şubesini Şişhane’deki tarihi Deniz Palas, yeni adıyla Nejat Eczacıbaşı Binası’nda açan Kolektif House aynı zamanda yeni üyelik modellerini de duyurdu.

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın da (IKSV) içinde bulunduğu, hikayesi olan binanın ikinci katını ruhu olan bir çalışma alanına dönüştürdüklerini belirten Kolektif House ekibi bir ofiste ‘keşke olsa’ denilen her şeyin paylaşımlı alanlarında da bulunduğunu belirtiyor. Kolektif House Şişhane'de Toplamda 14 özel ofis, 22 tane de paylaşımlı açık masadan oluşuyor. Ekip aynı zamanda binanın tarihi yapısı koruyarak, küçük dokunuşlarla her biri fonksiyonel ve ergonomik bir anlayışla yeni ofisler tasarlamış.

kolektif-house-sishane

Kolektif House üyelerine sunduğu sürpriz hizmetlerle de ön plana çıkmayı hedefliyor. Ekip kiracısını üretmeye teşvik eden etkinliklerine Şişhane şubesinde de devam edeceklerini altını çiziyor. Nefes eğitimleri, pazartesi sendromlarına meydan okumak için kahvaltı, mesai saatleri dışında düzenlenen ilham veren ve birleştiren; paneller, konuşmalar, müzik ve sanat etkinlikleri Kolektif House’da düzenleniyor.

kolektif-house-sishane-2

Özel ofis, sabit masa ve gezgin adında üç farklı üyelik modelini şirketlere ve bireysel müşterilerine sunan Kolektif House'un üyelik modelleri ve herkese açık düzenlediği etkinlikler hakkında detaylı bilgileri buradan alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.