Yellow Pages, Duda işbirliğiyle KOBİ'leri mobil uyumlu internet sitesi sahibi yapmak istiyor

Yellow Pages,  Duda işbirliğiyle KOBİ'leri mobil uyumlu internet sitesi sahibi yapmak istiyor

Türkiye'de de faaliyet gösteren firma rehberi Yellow Pages, Palo Alto merkezli Duda ile KOBİ'leri ilgilendiren yeni bir işbirliğine imza attı. İki tecrübeli girişim, Türkiye'deki KOBİ'lerin mobil uyumlu bir internet sitesiyle internete taşınmasının önünü açmayı hedefliyor.

Söz konusu işbirliği çerçevesinde KOBİ'lerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun bir altyapı sunmayı hedefleyen Yellow Pages, Duda'nın Kuzey Amerika ve Avrupa’da KOBİ’lere özel çözümler sunduğunu ve Türkiye için yerelleştirme yaptığını da paylaşıyor.

Duda, 5 milyon web sitesi barındırıyor

KOBİ'lere bu konuda gerekli dijital pazarlama danışmanlığını da verecek olan Yellow Pages, eğer başarılı olursa KOBİ'lerin en önemli ihtiyaçlarından birine yanıt vermiş olacak. Duda'nın önemli iş ortaklarına sahip olması ve halen 5 milyonun üzerinde siteyi barındığını belirtmek gerek.

Türkiye veri tabanında 840 binden fazla firma verisi barındırdıklarını ifade eden Yellow Pages Türkiye Genel Müdürü Semin Özmoralı, mobil uyumlu ve güvenilir bir internet sitesi olmayan KOBİ bırakmamayı hedeflediklerini söylüyor. Keza Duda CEO’su Itai Sadan da Türkiye'deki potansiyele inandıkları için bu anlaşmaya imza attıklarını belirtiyor.

Aslında Türkiye'de KOBi'lerin çok büyük bir kısmının internet sitesine sahip olmadığı malum. Yellow Pages'in bu durumu yakinen bildiğine de şüphe yok ama KOBİ'lerimizin bu konuda ne kadar istekli olduğunu zaman içinde göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.