270 bin indirilmeye ulaşan Tuşla markalar için 'yeni nesil mobil destek platformu' olmak istiyor

270 bin indirilmeye ulaşan Tuşla markalar için 'yeni nesil mobil destek platformu' olmak istiyor

Kendisini 'yeni nesil mobil destek platformu' olarak tanımlayan Tuşla, bir mobil uygulama vasıtasıyla kullanıcılarının çağrı merkezlerinde bekleme derdine son vermek istiyor.

Hem Android hem de iOS için yayında olan Tuşla ile çok sayıda firmanın çağrı merkezi menülerini kolayca görebilir, zaman kaybı yaşamadan ihtiyacınız olan konu başlığıyla beraber söz konusu firmaya ulaşabilirsiniz. Tuşla'da destek talebinizi firmanın sosyal medya hesabına yönlendirebileceğiniz gibi belirli firmalar için iletişim formu doldurabilmeniz ya da canlı konuşma yapabilmeniz de mümkün.

Bugüne kadar toplamda 270 bin kez indirilen Tuşla'nın aktif kullanıcı sayısıysa aylık 140 binin üzerinde yer alıyor. Kurucu ortaklardan Barış Yaşa'dan aldığımız bilgiye göre uygulama üzerinde geçtiğimiz ay 120 bin arama yapılmış.

Gelir modelini çok sayıda ekstra imkan sunduğu kurumsal müşterileri üzerine kurgulayan Tuşla; bugüne kadar Jolly Tur, Aksigorta, Avivasa, Groupama ve 1v1y.com gibi isimlerle anlaşmış. Kurumsal müşterilerin Tuşla'da sahip olduğu ek imkanların başında müşterileriyle canlı konuşabilme, kampanyalarından anlık olarak haberdar etmek ve arama sonrası anket gösterme gibi özellikler geliyor.

Tuşla'ya 1 milyon euro değerlemeyle yatırım

Sektör dışından olduğu belirtilen 4 isimden 1 milyon euro değerlemeyle yatırım alan Tuşla, kurucu ortaklardan aldığımız bilgiye göre bu parayı ağırlıklı olarak pazarlama faaliyetleri için kullanacak. İsimlerini açıklamak istemeyen yatırımcıları Tuşla ekibi 'friends&family' yani sosyal hayatlarından arkadaşları/büyükleri olarak tanımlıyor.

Şirketin gelecek vizyonu son kullanıcıların firmalarla olan iletişim alışkanlığını değiştirmek. Bu iletişimi tamamen Tuşla üzerine taşımak isteyen girişim, firmaların normalde ciddi bütçeler ayırdıkları anket, müşteri memmuniyeti araştırmaları ve kampanya duyuruları gibi operasyonları da Tuşla üzerine taşımak istiyor.

Türkiye'de yeterince büyüdükten sonra yurtdışına da açılmak isteyen Tuşla'yı takip edip sizleri girişimle ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.