Brain.fm: Kişiye özel odaklanma, dinlenme veya rahatlama müzikleri sunan servis

Brain.fm: Kişiye özel odaklanma, dinlenme veya rahatlama müzikleri sunan servis

Müzik servislerinin yaygınlaşmasıyla birlikte çalışma, dinlenme, uyku öncesi gibi kategoriler için seçilmiş parçalardan oluşan dinleme listeleri oldukça popülerleşti. Bu alana odaklanmış yeni dikey müzik servislerinden bir tanesi de yapay zeka desteğini arkasına alan Brain.fm.

Brain.fm hem mobil uygulama hem de tarayıcı üzerinden çalışabiliyor. Servise giriş yaptığınızda "Odaklanma, Dinlenme, Uyku" kategorilerinden istediğinizi seçiyorsunuz. Ardından her bir kategorinin altında iki alt kategori yer alıyor. Örnek olarak "Odaklanma" kategorisini seçtiğinizde "Ciddi yoğunlaşma", "Normal Yoğunluk" olarak ayrılmış alt kategoriden bir tanesini seçiyorsunuz. Bundan sonra Brain.fm buna uygun olarak size müzikler çalmaya başlıyor.

brainfm-1

Servisi kullanmaya başladığınızda her bir seans 30 dakika sürüyor. Tabi ki istediğiniz kadar bunun uzunluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Ancak Brain.fm her 30 dakikayı maksimum verime ulaştırmak istiyor. Bunun için de 30 dakika sonunda size basit bir memnuniyet anketi uyguluyor. Brain.fm yapay zeka destekli olduğu için her bir kişinin beyninin ve karakterinin farklı olduğundan yola çıkarak "Odaklanma, Kaygı, Mod, Stres ve Uyku" başlıkları altında size üçer tane soru soruyor bununla birlikte ruh haliniz ve karakterinizi analiz ederek size göre dinleme listeleri oluşturuyor.

brainfm-2

"Explore(Keşfet)" kategorisi altında ise "Odaklanma, Rahatlama, Uyku" ana kategorileri için "sahil odaklanması" ya da "orman rahatlaması" gibi tematik başlıklar seçip bu alt kategoriler altında özelleştirilmiş müzikleri dinleyebiliyorsunuz. Servis tüm bu karakter, ruh analizleri ve ardından tamamladığınız oturumları baz alarak "Gelişiminizi" size gösteren bir rapor sunuyor.

brainfm-3

Product Hunt üzerinde de yer alan Brain.fm ücretli bir servis. İlk 7 oturum kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor ancak daha sonra aylık 6,95 dolarlık paketi veya 47,88 dolara bir yıllık paketi seçmeniz gerekiyor. Ömür boyu ücretsiz kullanımın bedeli ise 149,99 dolar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.