Raspberry Pi 2 Başlangıç Seti, ücretsiz workshop hediyesiyle Webrazzi Store'da!

Raspberry Pi 2 Başlangıç Seti, ücretsiz workshop hediyesiyle Webrazzi Store'da!

Sadece birkaç gün önce Webrazzi Store'da satışa başlayan Raspberry Pi, Webrazzi Store'da ürün çeşitlerini düşünürken en çok örneğini verdiğimiz üründü.

En basit anlatımıyla mini bir bilgisayar olan Raspberry Pi ile prototip olarak akıllı ürünler üretmeniz mümkün. Büyük ekranlar için dashboard uygulamaları, ofisler için internet bağlantılı kapı kilitleri, kablosuz kontrol seti gibi daha pek çok yaratıcı proje için ana yapı taşı olan Raspberry Pi'ı şimdi Webrazzi Store'dan satın alabilirsiniz.

Raspberry Pi için Başlangıç Seti içerisinde bir adet Raspberry Pi 2, 8 GB Class10 Micro SD Kart, WiFi Modülü, USB ve HDMI kablolarıyla birlikte geliyor.

Raspberry Pi 2 Başlangıç Seti veya Raspberry Pi 7" Dokunmatik Ekran alan Webrazzi takipçileri için SAMM Teknoloji ve MEF üniversitesi desteğiyle temel Raspberry Pi workshop'u hediye ediyoruz. Raspberry Pi Kurulumu, Program Yükleme, Kod Yazma, Kamera ve GPIO gibi dahili özellikleri kullanma gibi temel konuların yer alacağı Workshopumuz (Raspberry Pi Atölyesinin) için kontenjanımızın sınırlı olduğu da paylaşalım.

Toplamda 6.5 milyon satan Raspberry Pi 2 ile sizde aklınıza gelen çeşitli ürünleri hayata geçirebilirsiniz. Raspberry Pi ürünleri için Webrazzi Store'u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.