Apple, TestFlight kullanım sınırlarını 2 katına yükseltti

Apple, TestFlight kullanım sınırlarını 2 katına yükseltti

Apple'ın 2014 yılında satın aldığı test uygulaması deneme platformu TestFlight, uygulama geliştiricileri için önemli bir güncelleme yaptı.

Kısaca hatırlatmak gerekirse TestFlight, geliştiricilerin uygulamalarını App Store'da yayınlamadan önce gerçek kullanıcılarla test yapmasını sağlayan bir araç olarak çıkış yapmıştı. Apple tarafından satın alındıktan sonra daha itibarlı bir konuma ulaşmıştı.

Kullanıcı sayısı ve test süresi 2 katına çıktı

İki yıla yakın süredir Apple altında çalışan Testflight ekibinin duyurduğu son güncellemeler geliştiriciler elini güçlendirecek cinsten. Zira yapılan açıklamaya göre bundan sonra TestFlight ile 2 bin kişinin 60 gün boyunca test yapması mümkün olacak.

TestFlight, bu güncellemeden önce 1000 kullanıcıyla 30 gün için test yapılabilmesine imkan tanıyordu. Yeni güncellemeyle sınırlar 2 katına yükseltilmiş oldu ama geliştiricilerin alacağı geri bildirim sayısı muhtelemen 2 kattan fazla olacak.

iOS'un yanısıra watchOS ve tvOS uygulamalarının kullanıcıların hayatına girmiş olması hem geliştiriciler hem de kullanıcılar açısından daha fazla meşguliyet anlamına geliyor. Güncellenen rakamlar da uygulamaların daha iyi bir çıkış yapma olasılığını artırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.