Pebble'ın ilk yuvarlak tasarımlı saati Pebble Time Round, satışa sunuldu

Pebble'ın ilk yuvarlak tasarımlı saati Pebble Time Round, satışa sunuldu

Pebble'ın oval tasarımı ve 'dünyanın en ince ve hafif akıllı saati' tanımıyla iddialı akıllı saati Pebble Time Round, sonunda meraklılarıyla buluşuyor. Pebble'ın geçtiğimiz Eylül ayından tanıttığı ve online mağazasından bugün satışa sunulan Pebble Time Round modelleri ABD'de 249 dolar; Avrupa'da 299 euro fiyatla satın alınabiliyor.

Pebble'ın ilk yuvarlak akıllı saati olma özelliğinde Pebble Time Round; daha önce tasarım açısından benzer bir yol izleyerek farklılaşan Moto360 ve Huawei Watch gibi göze de hitap etmeyi başaran bir cihaz. 7.5 mm kalınlığında ve 28 gram ağırlığındaki cihaz 20 mm ve 14 mm'lik iki farklı tip kordonla giyilebiliyor. Cihazın siyah, gri ve 14 mm kordona özel pembe altın olmak üzere üç farklı kasa seçeneği, gerçek deri ya da paslanmaz çelik kordonlar ve saat ana ekranlarıyla kişiselleştirilebiliyor.

Pebble-Time-Round-3

Pebble'ın rakiplerinden farkla önde olduğu şarj konusunda Pebbe Time Round'un iddiası tek şarjla iki gün boyunca kullanılabilmesi. Bu aşina olanlar için kısa bir süre de olsa, cihazın 15 dakikalık şarjla tek gün kullanılabilmesi iyi haber olabilir.

Pebbe Time Round'un tasarım dışında diğer Pebble modellerinden ciddi anlamda ayrıştığı bir nokta yok. E-ink ekrana sahip cihaz, iOS ve Android işletim sistemleriyle uyumlu.

cihazın satış sayfasında Türkiye, henüz sevkiyat yapılan ülkeler arasında yer almıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.