SLUSH 2015, girişimci ve yatırımcıları Kuzey Avrupa'ya davet ediyor [İndirim Kodu]

SLUSH 2015, girişimci ve yatırımcıları Kuzey Avrupa'ya davet ediyor [İndirim Kodu]

Webrazzi olarak desteklediğimiz Avrupa merkezli girişimci etkinliklerine bir yenisini daha ekledik. Girişimcilik konusunda en başarılı Avrupa ülkelerinden Finlandiya, SLUSH adlı konferansla girişimcileri ve yatırımcıları Kuzey'e davet ediyor.

Finlandiya hükümeti tarafından desteklenen bir etkinlik olan Slush'ın ana hedefi girişimci yetenekleri küresel yatırımcılar ve basın ile bir araya getirmek.  2014'te 14 bin katılımcıyı ağırlayan 2 günlük etkinlik, 3500'ten fazla şirketi ve 750 yatırımcıyı bir araya getirerek gücünü göstermişti.

Yatırımcılar, öğrenciler ve müzik festival organizatörleri tarafından düzenlenen Slush bu yıl da en az geçen yıl kadar ses getirmek istiyor. 11-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğe 15 bin kişinin katılması bekleniyor.

Kuzey'in en önemli girişimcileri ve daha fazlası...

Delivery Hero CEO'su Niklas Östberg, Skype ve Atomico Kurucu Ortağı Niklas Zennström, King Kurucusu ve CEO'su Riccardo Zacconi ile Supercell Kurucu Ortağı ve CEO'su Ilkka Paananen Slush 2015'te sahneye çıkacak ünlü girişimcilerden bir kaçı. İsveç Prensi ve Estonya Başbakanı ise etkinliğin önemli 'resmi' konuşmacılarından.

Slush 2015'e katılacak yatırımcı sayısı 600'e ulaşmış durumda ve tonlarca girişim/girişimci de bu yatırımcıların dikkatini çekmek için Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de olacak.

Eğer Slush 2015'e katılmak istiyorsanız daha fazla gecikmeden WEBRAZZIXSLUSH15 koduyla yüzde 20 indirimden faydalanabilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.