Modüler akıllı telefon Puzzlephone, Indiegogo kampanyasını başlattı

Modüler akıllı telefon Puzzlephone, Indiegogo kampanyasını başlattı

Son yıllarda birçok 'modüler akıllı telefon' proje ve prototipleri hazırlanıyor. "Yükseltilebilir, Sürdürülebilir, İnanılmaz" sloganıyla modüler akıllı telefonunu tanıtan Puzzlephone da bunlardan biri ve Indiegogo'da destek bekliyor.

Puzzlephone'un modüler akıllı telefonu üç ana parçadan oluşuyor. İlk parça "Brain (Beyin)" olarak isimlendirilmiş ve içerisinde işlemci, grafik arabirimi, RAM, kamera ve depolama alanı bulunuyor. İkinci parça "Spine (Omurga)" olarak adlandırılıyor ve telefonun ekranı ve buna bağlı çalışan diğer ufak elektronik parçalar bu kısımda yer alıyor. Son parça olan "Heart (Kalp)" de ise batarya ve ikincil elektronik olarak adlandırılan parçalar yer alıyor. İlk olarak geçtiğimiz Aralık ayında tanıtılan Puzzlephone, Indiegogo'da istediği fonu toplamayı başarırsa üretime geçecek.

puzzlephone-moduler-akilli-telefon

Şirketin standart olarak kullanıcılara sunduğu Puzzlephone'ların teknik özelliklerinin de oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz: 5 inç HD ekran, 3 GB RAM, Octa-Core işlemci, 16-32-64 GB depolama alanı seçenekleri ve Android 6.0 işletim sistemi. İlk Puzzlephone'lar Eylül 2016'da kullanıcılara buluşacak ve Indiegogo'dan 16 GB için 333, 32 GB için 444 ve 64 GB için 777 dolar fiyatlarla sipariş edilebilecek. Indiegogo'daki kampanyasının detaylarına buradan ulaşabilir, tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.