MMA Forum İstanbul, bu yıl 'Mobile Acceleration' temasıyla 5 Kasım'da düzenlenecek

MMA Forum İstanbul, bu yıl 'Mobile Acceleration' temasıyla 5 Kasım'da düzenlenecek

Türkiye'de 2. kez gerçekleştirilecek olan MMA (Mobile Marketing Association) Forum İstanbul konferansı bir kez daha mobil pazarlama uzmanlarını İstanbul'da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Mobile Marketing Forum serisinin İstanbul ayağı 5 Kasım'da Wyndham Grand Levent İstanbul Hotel’de düzenlenecek. Londra, Singapur, New York ve Brezilya gibi önemli şehirlerde düzenlenen konferansın bu yılki ana teması ise “Mobile Acceleration” olacak.

Etkinlikte mobil mecraların ve cihazların değişim ve büyümeye etkisi masaya yatırılacak. Tüketici davranışları, reklamcılık ve marka alanlarındaki rolü ele alınacak. Dünyanın dört bir yanındaki 40 ülkeden 700 üye şirket ekosistemini oluşturan MMA, bu etkinlikte bir kez daha mobilin yükselişine ve potansiyeline dikkat çekmeye çalışacak.

Yerel ve küresel önemli markaların temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte MMA EMEA Yöneticisi Chris Babayode'nin de hazır bulunacak. Webrazzi okurlarının dikkatini çekebilecek Blippar, Shazam, Opera gibi küresel ve Bitaksi, Maçkolik ve Mobilike gibi Türkiye'de kurulan girişimlerden konuşmacılar da MMA Forum İstanbul'da sahneye çıkacak.

Kasım 2009'da kurulan MMA Türkiye tarafından organize edilen forum hakkında detaylara ve bilet fiyatlarına mmaglobal.com/forumistanbul2015  adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.