iyisahne.com: Sanatın ve sanatçının pazaryeri [Webrazzi Arena]

iyisahne.com: Sanatın ve sanatçının pazaryeri [Webrazzi Arena]

Webrazzi Summit 2015'in ikinci ve son gününde Webrazzi Arena sahnesinde yer alan girişimlerden birisi de iyisahne.com oldu. Türkiye'de ilk kez yapılan bir iş olan ve sanat/performans profesyonellerinin kendi sahne profillerini listeyebileceği, böylece etkinlik sahibi ya da müşteriler tarafından keşfedilerek, listenen hizmetlerin internet üstünden satın alınabilmesini sağlıyor.

Çok kısa özetlememiz gerekirse aslında iyisahne.com, sanatçılar için bir pazaryeri modelinde. iyisahne.com'da şu anda müzisyenler, enstrümanistler, müzik grupları, orkestralar ve DJ'ler olmak üzere çok farkı alanlarda hizmetler mevcut. Ayrıca girişim bu modülleri yakın zamanda genişletmeyi de planlıyor. Kısaca artık bir etkinliğiniz var ise ve bu işe biraz heyecan katmak istiyorsanız, iyisahne.com'da pek çok alternatif sizi bekliyor olacak.

iyisahne.com hem sanat dalı hem de lokasyon olarak büyüyoriyisahne

iyisahne.com'un kurucu ortakları ODTÜ Mühendislik Fakültesi kökenli üç girişimci; Sinan Zabunoğlu, M. Cem Yanık ve Deniz Tav. Şirket kurucu ortakların öz sermayesi ile ortaya çıkmış. Bununla birlikte bir pazaryeri girişimi olarak, şirketin kuruluşunu takip eden 18 ay hiçbir maddi getiriye ihtiyaç duymadan ayakta kalabilmesi için örgütlenmiş.

iyisahne.com herhangi bir rakam vermese de işi istatistiklere ve risklere göre hesaplayarak profesyonelce bir kaynak ayırmış girişimine. Bir tarafta ilk faturalarını kesmeye başlayan girişim, ürünü müşteri geri bildirimleriyle geliştirmeyi ve ardından da yatırımcı karşısına çıkmayı planlıyor. Bununla birlikte iyisahne.com'un önümüzdeki günlerde bazı melek yatırımcılarla da görüşmeye başlayacağını da belirtelim.

iyisahne_Community_1

iyisahne.com'un gelecek planları arasında, sanat ve sanatçıların akla gelen ilk ve tek pazaryeri olmak var. Girişim öncelikli İstanbul olmak üzere, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Eskişehir gibi büyük şehirlerin yanında tüm Türkiye'ye yayılma politikası izleyecek. Yani her ilde aradığınız müzisyenleri, grupları, orkestra ya da DJ'leri bu pazaryeri üstünden görmek mümkün olabilecek. iyisahne.com'un yeni hayata geçecek bir diğer modülünün ise fotoğraf sanatçıları ve videograflar için olduğunu belirtelim.

Dilerseniz iyisahne.com'u detaylıca inceleyebilir, ya da girişimin Webrazzi Arena sahnesinde yaptığı sunumu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.