Gaaraj araç kiralama deneyimini mobile taşıyor [Webrazzi Arena]

Gaaraj araç kiralama deneyimini mobile taşıyor [Webrazzi Arena]

Webrazzi Arena'da sahneye çıkan girişimlerden olan Gaaraj, ulaşım ve araç kiralama servisleri dikeyinde faaliyet gösteriyor. Girişim, bir araba satın almanın ekonomik olmaması, günlük toplu taşıma ya da taksi gibi hizmetlerin de kendine has sıkıntılarını çözmek istediği sorunlar olarak belirlemiş. Dünya ve Türkiye'de araç kiralama işinin pahalı bir algısı olduğunu fark eden Gaaraj, araç kiralama şirketlerini kendi platformu üstünde bir araya getirerek, kiralanan aracın evinize kadar gelip size teslim edilmesini ya da gideceğiniz şehir veya havalimanlarında sizi hazır beklemesini sağlıyor.

Gaaraj bir mobil uygulama olarak bir araca ihtiyaç duyabilecek herkesin cebinde olmayı istiyor. Uygulama üstünden farklı araç kiralama şirketlerinin farklı marka ve modeldeki araçlarının fiyatlarını karşılaştırma olanağınız da oluyor.

Yatırım için teklifleri değerlendiren Gaaraj, uzun vadede yurtdışını hedefliyor

gaarajŞu ana dek herhangi bir yatırım almayan Gaaraj üstünde 9 aydır çalışılıyor ve Webrazzi Arena sahnesinde lansmanını gerçekleştiren girişim artık kullanıma sunuldu. Jankat Mesut Sarı, Cevat Boran ve Musa Avcı olmak üzere 3 ortak tarafından kurulan Gaaraj, bugüne dek ortakların öz sermayesi ile geliştirilmiş. Operasyonu için şu anda toplam 11 kişilik bir kadro hizmet veriyor.

Gaaraj'ın hem iOS hem de Android sürümleri mevcut. Bunun yanı sıra web sürümünden de araç kiralama işleri gerçekleştirilebiliyor.

Gaaraj şimdiden iki ayrı ürüne de sahip. Bunlardan birisi Gaaraj Kart. NFC teknolojisiyle çalışacak bu kartın, girişimin yakında hizmete sunmayı planladığı kullan-bırak kiralamalarında kullanacağını öğrendik. Bir diğer ürün ise Gaaraj Transfer. Bu servis ise ise sizi İstanbul'daki havalimanlarından şehir merkezlerine transferinizi elektrikli otomobillerle saatlik 15 TL ve kilometre başına 0,40 kuruş ücretlerle taşımayı amaç ediniyor.

Yatırım konusunda bazı teklifler alan Gaaraj, bunlar için değerlendirme aşamasında olduğunu, hedeflerinin ise birkaç yıl içerisinde 10'dan fazla ülkede faaliyet göstermek olduğunu söylüyor.

Dilerseniz Gaaraj'ı yakından inceleyebilir ya da Webrazzi Arena sahneside yaptığı sunumu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.