Webrazzi Summit, Borsa İstanbul gongu ile başladı!

Webrazzi Summit, Borsa İstanbul gongu ile başladı!

Yeni bir Webrazzi Summit konferansıyla daha karşınızdayız! Bu sene heyecan dolu iki gün boyunca devam edecek Webrazzi Summit 2015 konferansımız bir ilki gerçekleştirerek Borsa İstanbul gongu ile açılış yaptı.

Webrazzi Summit'e katılamayanlar için hemen hatırlatalım, Webrazzi.com'dan ana salonu, summit.webrazzi.com üzerinden ise her iki salonu da canlı olarak takip etmeniz mümkün.

Daha önce paylaştığımız gibi Webrazzi Summit 2015'in açılışını Borsa İstanbul gongu ile yaptık. Borsa İstanbul Özel Pazar Müdürü Doç. Dr. Recep Bildik, gong töreni öncesinde Borsa İstanbul Özel Pazar hakkında bilgi verdi ve dünyada erken aşama girişimlere kapılarını açan ilk borsanın Borsa İstanbul olduğunu hatırlattı.

webrazzi-summit-2015-ozel-pazar

Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal ve Borsa İstabul yöneticilerinin katılımıyla Borsa İstanbul gongu ilk kez bir internet şirketi tarafından çalınmış oldu. Umuyorum bu gongun üzerinden fazla geçmeden yerli internet girişimlerinin de borsa gongu çaldığını görebiliriz. :)

Webrazzi Summit 2015 ile ilgili gelişmeleri Twitter'da webrazzi15 etiketiyle takip edebilir ve paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.