TRAFI'ye çevrimdışı kullanım özelliği geldi

TRAFI'ye çevrimdışı kullanım özelliği geldi

En uygun toplu taşıma alternatiflerini, süre ve ücret bilgisiyle birlikte sunan TRAFI, çevrimdışı olarak da hizmet vermeye başlıyor.

Toplu taşımacılık alanında en popüler uygulamalardan biri olan TRAFI, yeni özelliği sayesinde mobil internet olmadan da kullanılabilecek. Bu sayede metro gibi mobil internetin kullanılamadığı yerlerde bile TRAFI uygulaması üzerinden hareket saatlerini görmek mümkün olacak.

Kısa süre önce atanan TRAFI Türkiye Yöneticisi Emir Gelen'den aldığımız bilgiye göre TRAFI'nin çevrimdışı modu şu anda herkese açık değil. Şimdilik sadece arkadaşlarına TRAFI uygulamasını (iOS ve Android) öneren ve indirmesini sağlayan kullanıcılar çevrimdışı özelliği kullanılabiliyor.

Çevrimdışı mod aktif olduğunda, TRAFI, aktif bir kablosuz ağ üzerinden hareket saatlerini kontrol edip güncellemeleri indiriyor. Bunun yanında manuel olarak da Çevrimdışı sekmesinden “Güncelle” butonu ile manuel güncelleme yapılabiliyor.

trafi-tarife

Aldığımız bilgiye göre indirilmesi gereken veri boyutu bir çok şehir için 1 MB civarında ve TRAFI'nin çevrimdışı modu, çevrimiçi kullanımdan daha hızlı bir deneyim vaadediyor.

2013 yılında kurulan TRAFI, şu anda Brezilya, Estonya, Letonya, Litvanya, Rusya ve Türkiye hizmet veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa da aktif olan TRAFI’nin önümüzdeki aylarda ülkemizin diğer şehirlerine de açılması bekleniyor.

TRAFI'ye web.trafi.com adresinden erişilebildiğini de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.