Blackberry'nin Android'li akıllı telefonu Priv'in ilk videosu yayınlandı

Blackberry'nin Android işletim sistemli akıllı telefonu Priv (kod adı Venice) dün itibariyle İngiltere'de yaşayan kullanıcılar için ön siparişleri toplamaya başladı. Blackberry aynı esnada Priv'in ilk resmi videosunu da yayınladı.
Blackberry'nin Android'li akıllı telefonu Priv'in ilk videosu yayınlandı

priv-blackberryBlackberry'nin Android işletim sistemli akıllı telefonu Priv (kod adı Venice) dün itibariyle İngiltere'de yaşayan kullanıcılar için ön siparişleri toplamaya başladı. Blackberry aynı esnada Priv'in ilk resmi videosunu da yayınladı.

Detayları ve teknik özellikleri daha önce açıklanan Blackberry Priv, bildiğiniz gibi kaydırılabilir bir klavyeye sahip. Android'li telefonların dokunmatik ekran özellikleriyle birlikte Blackberry'nin alışılagelmiş klavyesini de kullanıyor.

5.4 inç boyutlarında QHD ekrana sahip Priv, Snapdragon 808 işlemciyle 3 GB RAM'e sahip. Satış rakamları Blackberry'nin akıllı telefon pazarındaki kaderini belirleyeceği daha önce şirketin CEO'su John Chen tarafından açıklanan Priv, bu yüzden önemli bir değere sahip.

Büyük bir reklam kampanyasıyla satışa çıkması beklenen Blackberry Priv'in ilk resmi videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.