Startup Lounge için sınırlı sayıda yer kaldı, başvuru için son günler! [Webrazzi Summit 2015]

Startup Lounge için sınırlı sayıda yer kaldı, başvuru için son günler! [Webrazzi Summit 2015]

Büyük bir heyecanla beklenen Webrazzi Summit 2015 için artık sayılı günler kaldı! 21-22 Ekim'de Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2015'in bildiğiniz gibi önemli parçalarından biri de Startup Lounge.

Hatırlarsanız Startup Lounge alanı ve girişimcilere sahladığı avantajlardan sizlere daha önce bahsetmiştik. Girişimciler için satışa olan Startup Lounge paketini 1000 Euro karşılığında satın alabilirsiniz. Girişimciler için özel olan Startup Lounge paketi içindeyse şunları barındırıyor;

  1. 2 adet Webrazzi Summit 2015 davetiyesi (Şu an bir kişilik biletin 700 Euro’ya satışta olduğunu da ekleyelim)
  2. 2 gün boyunca Startup Lounge alanında bir adet tanıtım masası (‘demo table’)
  3. Startup Lounge sahnesinde sunum yapma
  4. Halk oylaması sonucunda Webrazzi Arena’ya dahil olacak girişimlerden biri olma şansı

startup-lounge

Startup Lounge alanı için son 5 girişim!

Girişimlerin 2 gün boyunca kendilerini Webrazzi Summit 2015 katılımcılarına tanıtıp yoğun bir networking imkanı yakalayabileceği Startup Lounge alanı için oldukça sınırlı sayıda (son 5!) yerimiz kaldı. Siz de 1000 Euro karşılığında tüm bu imkanlardan yararlanmak istiyorsanız hemen şimdi Startup Lounge'a kaydınızı yapabilir, ya da merak ettikleriniz için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Startup Lounge alanında hem ZenMate gibi geçmişte adını duyduğunuza emin olduğumuz girişimler hem de henüz yeni lansman yapan isimler sizlerle olacak. 21-22 Ekim'de Startup Lounge alanında görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.