Morhipo ve 1V1Y, markalar özelinde iş birliğini duyurdu

Morhipo ve 1V1Y, markalar özelinde iş birliğini duyurdu

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret şirketlerinden Morhipo ve moda markaların e-ticaret koalisyonu 1V1Y, platformlarındaki özel markaları kapsayan yeni  bir iş birliğine imza attıklarını duyurdular.

Ortaklıkla birlikte, bugüne kadar yalnızca Morhipo.com'da satılan Boyner markalarının 1v1Y.com üzerinden ve benzer şekilde 1V1Y ortaklığındaki markaların Morhipo.com üzerinden Ekim ayından itibaren satışı başlayacak.

Aralarında Beymen, Columbia, Derimod, Diesel, Divarese, Fabrika, Hotiç, İpekyol, Koton, Network, Que, Saat&Saat ve Tekin Acar Cosmetics'in olduğu 60'dan fazla marka böylelikle iki e-ticaret sitesi üzerinden satışa sunulacak. Morhipo.com Genel Müdürü Şule Arditti ve 1v1y.com Genel Müdürü Alp Tiryaki, bu markaların en yeni ürün ve en özel kreasyonlarını 2015 Ekim ayı itibarıyla müşterilerine özel fırsatlarla sunacaklarını söylüyorlar. Bunun için ciddi bir altyapı ve lojistik çalışması yapan şirketler, 2016 yılına ait siparişleri organize etmeye başladıklarını da not ediyorlar.

Ortaklık iki şirketin satış ve ürün çeşitliliği güçlerini birleştirerek rekabet avantajı yakalamalarını sağlayabilecek nitelikte.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.