Beddit uygulaması Apple Watch'un yardımıyla uyku takibi yapacak

Beddit uygulaması Apple Watch'un yardımıyla uyku takibi yapacak

Son dönemde 'akıllı' olmayan ürünleri akıllı hale getiren Internet of Things örneklerini sıklıkla görmeye başlamıştık. Bunun son örneklerinden bir tanesi de uyku kalitenizi ölçmeyi amaçlayan Beddit.

Beddit, klasik yatağınızı uykunuzu ölçebilen bir akıllı yatak haline getirebilen bir aparata sahip. Bu cihazı yatağınıza yerleştirdiğiniz anda cihaz sizin uyku kalitenizi ölçmek için uykunuzu takip etmeye hazır hale geliyor. Bununla birlikte kalp ritminizi dahi ölçebilmeniz Beddit ile mümkün oluyor.

Beddit, AppStore'da yerini alan uygulaması aracılığıyla çalışıyor ve bunun yanı sıra girşimin bir Apple Watch uygulaması da mevcut. Böylece Beddit, gece yataktan kalktığınız anlarda bile sizi Watch üstünden takip edebiliyor. Beddit bununla birlikte Beddit SleepScore adını verdiği bir skor ile adından da anlaşılabileceği üzere her sabah uykunuza bir puanlama yapıyor.

Bir Indiegogo projesi olarak kitle fonlamadan yararlanan Beddit, 80 bin dolarlık hedefinin çok daha üstüne çıkarak 500 bin dolardan fazla yatırım toplamayı başarmış. Kitle fonlama döneminde 99 dolarlık fiyatıyla satılan Beddit'in raflardaki fiyatının ise 149 dolar olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.