Amerikadaniste, yurt dışından alışverişi daha da kolaylaştıran mobil uygulamasını yayınladı

Amerikadaniste, yurt dışından alışverişi daha da kolaylaştıran mobil uygulamasını yayınladı

Amerikadaniste.com yeni mobil uygulamasıyla yurt dışı alışverişlerini daha da kolaylaştırdı. Haziran 2015'te yayınladığı infografik ile 8 yılda 147 bin kişiye toplam 1,3 milyon adet paket ulaştırdığını açıklayan girişimin yeni mobil uygulaması hem iOS hem de Android'te bulunuyor.

Uygulamaya e-mail adresinizle kayıt olarak, Facebook hesabınızla ya da ziyaretçi olarak giriş yaparak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Ardından uygulamanın içinde karşınıza gelen “Ne Alsam” sayfasında kullanıcılar beğendikleri ürünler için markanın sitesine ulaşabiliyorlar. Kullanıcı mobil uygulama üzerinden eriştiği ürünü satın almak istediğinde, renk ve beden tercihi bilgisiyle birlikte otomatik olarak “Benim İçin Al” siparişi oluşturuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcı ayrıca Amerikadaniste.com’un web arayüzündeki “Benim İçin Al” sayfasına geri dönmeden, ürün linki veya beden gibi bilgileri ürün beğendiği markanın sitesinden otomatik olarak kaydetmiş oluyor.

amerikadaniste.com-mobil-uygulama

Mobil uygulama üzerinden ayrıca kullanıcı beğendiği ürünleri “Favoriler”e ekleyerek de aynı ürüne kolaylıkla tekrar ulaşabiliyor. "Favoriler" özelliği ile kullanıcı aynı zamanda beklediği bir beden ya da rengin gelip gelmediğini kontrol etmek için siteler arasında dolaşması da gerekmiyor.

Bu arada uygulamanın lansmanı şerefine bir de kampanya yapıyor Amerikadaniste.com. Buna göre uygulamayı kullanarak üyelik başlatan ilk 1000 kişiye kayıt ücreti 15 dolar yerine 1 dolar olarak uygulanacak, uygulama üzerinden oluşturulan ilk 1000 kargo siparişinden de yüzde 20 indirimli tahsilat yapılacakmış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.