Eödev, Brainly markası altında yenileniyor

Eödev, Brainly markası altında yenileniyor

Eodev.com, ana şirketi Brainly markası altında yenileniyor. Polonya merkezli Brainly, Türkiye'deki öğrencilerin ev ödevlerine kitle kaynaklı olarak yardımcı olan markası Eodev.com'un değişimine mobilden başlıyor. Mobil uygulamalarını baştan sona yenileyen Eodev.com mobilde artık Brainly markasıyla sunuluyor.

Türkiye için ilk Brainly uygulamasını Google Play Store'da yayınlayan girişim, iOS versiyonunu Ekim ortasında piyasaya sunmayı planlıyor. Yenilik kapsamında Eodev.com markası bir süre daha web'de kullanılmaya devam edecek. Ancak eodev.com logosu ve sayfa tasarımı yakın zamanda yenilenecek. Yaklaşık bir yıl sürecek geçiş sürecinin ardından Eodev.com'un tamamen Brainly markasıyla Türkiye'de hizmet vermesi planlanıyor.

brainly eodev

Eodev.com'u Brainly küresel uygulamalarıyla birleştiren değişiklikle birlikte yeni mobil uygulamalar, bugün 35 ülkede hizmet veren girişimin ortak veri tabanını öğrenciler için daha erişilebilir hale getiriyor. Gelişmiş arama ve gezinti fonksiyonları, servis hızı ve kalitesi de yeni mobil uygulamalarla sağlanan geliştirmeler arasında.

Türkiye'de aylık ortalama 5 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını söyleyen Brainly, geçtiğimiz Ekim ayında 9.4 milyon dolar yatırım almış ve Ocak ayında Kuzey Amerika pazarına açıldığını duyurmuştu.  Brainly'nin verdiği bilgilere göre girişim, dünya çapında 40 milyon tekil kullanıcıya sahipti bundan 9 ay önce.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.