TechCrunch Disrupt SF 2015 Battlefield'ın finalistleri ve kazananı belli oldu

TechCrunch Disrupt SF 2015 Battlefield'ın finalistleri ve kazananı belli oldu

TechCrunch Disrupt San Francisco 2015'in en heyecanlı bölümlerinden Startup Battlefield'e katılan 25 girişim arasından finale kalan altı isim ve kazananı belli oldu.

Medya sponsorları arasında olduğumuz TC Disrupt SF 2015'te Battlefield yarışına devam eden altı girişim, finalde altı dakikalık sunumları takip eden 12 dakikalık soru-cevap bölümüyle jüriyi ikna etmeye çalıştılar. Bu girişimler arasında şunlar yer alıyordu:

agrylist

Agrylist: Agritech yani tarım teknolojileri girişimi yeni nesil seracılığa odaklanıyor. Seralarda sensörler yardımıyla mahsuller ve ekinlerle ilgili veriler topluyor ve bunları eyleme geçilebilir analizler şeklinde kullanıcılarına sunuyor.

img_5546

Agrylist bu yıl ki Disrupt kupasını kazanan girişim oldu. Geçmiş senelerdeki kazananların başarısı düşünüldüğünde Agrylist'in adını da bundan sonra sık sık duyacağımızı düşünüyoruz.

Green Bits: ABD'de değişen yasal düzenlemelerle birlikte marijuana girişimlerine ilgi de artıyor. Green Bits, bu alandaki ilk B2B yazılım şirketi olmasıyla dikkat çekiyor.

leap

Leap: Muhasebe ve finansal analizleri otomatize eden SaaS tabanlı girişim, aylık gelir, yeni müşteri edinmenin maliyeti, tekrar eden gelirler gibi işletmeler için kritik metrikleri düzenli olarak kullanıcılarıyla paylaşıyor.

Preemadonna: Tırnak estetik girişimi, kullanıcıların tırnaklarına istedikleri deseni uygulamayı sağlayan bir robot geliştirmiş. The Nailbot adındaki robot, akıllı telefonla bağlantılı çalışıyor. Kullanıcılar istedikleri desenin fotoğrafını çekerek ya da kendi tasarımlarını oluşturarak bunları Nailbot ile tırnaklarına uygulayabiliyor. Cihazın fiyatı 199 dolar. ,

preemadonna

Scrupmt: Okul çağındaki çocuklar için sağlıklı öğle yemeği paketleri sunuyor. Haftalık üyelik paketleriyle Türkiye'de Rafinera'nın çocuklar için hali gibi düşünülebilir.

Stitch: Sağlık dikeyinde Slack girişimi, doktorlar, hemşireler ve diğer çalışanların kanallar aracılığıyla sürekli iletişim halinde olmasını, hasta kayıtlarını paylaşmalarını ve tartışmalarını kolaylaştırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.