Borsa İstanbul'da gong Webrazzi Summit için çalacak!

Borsa İstanbul'da gong Webrazzi Summit için çalacak!

Bir haftalık dijital maraton 19 Ekim'de başlıyor! Webrazzi'nin gündem belirleyen iki internet ve teknoloji etkinliğine ev sahipliği yapacağı özel haftaya, bu yıl Borsa İstanbul'da gong töreniyle başlayacağız.

20 Ekim'de NewCo Festivali'ni ilk kez İstanbul'da düzenleniyoruz ve aralarında Uber, BiTaksi, BlaBlaCar, Paraşüt, iyzico ve Türkiye'de faaliyet gösteren onlarca yerli ve yabancı girişimin kapılarını ilk kez ziyaretçilere açıyoruz. NewCo'ya, 19 Ekim akşamı yazar, girişimci ve Wired'ın kurucularından John Battelle, 50 katılımcı markanın üst düzey yöneticileri ve ziyaretçileriyle birlikte düzenlenen özel bir etkinlikle start veriyoruz.

Yılın en çok beklenen internet konferansı Webrazzi Summit ise 21-21 Ekim tarihlerinde olmak üzere iki gün. Alıştığınız Webrazzi Summit kalitesi, fırsatları ve keyfine bu yıl Türkiye'nin en önemli girişim yarışması Webrazzi Arena ekleniyor. Bugüne kadar yurt dışından çok sayıda girişimin lansmanını yaptığı, Borsa İstanbul Özel Pazar'ın platin sponsorlar arasında yer aldığı Webrazzi Summit, böylelikle Türkiye'den girişimlerin de yurt dışına açılması için önemli bir fırsat sunuyor.

29 Temmuz'dan itibaren başvuru almaya başladığımız Webrazzi Arena'ya kısa sürede çok sayıda girişim başvurdu. Bunlar arasından seçilen girişimlerin tamamı Webrazzi Summit kapsamında 100’e yakın girişime demo alanı sağlayacak olan “Startup Lounge" da yer alacak. Girişimler Webrazzi Summit’in tüm VIP yemek ve organizasyonlarına (Konuşmacı Yemeği dahil) 2 kişilik katılım hakkı ve elbette tanıtım ve networking açısından benzeri olmayan bir fırsat yakalayacaklar.

Bu özel haftanın iki önemli etkinliği NewCo İstanbul ve Webrazzi Summit ile ilgili güncellemeleri bağlantılar takip ederek öğrenebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.