Toplantıları daha verimli kılmayı hedefleyen iddialı bir servis: Solid

Toplantıları daha verimli kılmayı hedefleyen iddialı bir servis: Solid

Üretimin ve tüketimin giderek hızlandığı günümüzde zamanın değeri de giderek artıyor. Dolayısıyla en çok zaman tüketen işlerden biri olan toplantılara da bir çeki düzen vermek gerekiyor. Şimdiye kadar bunu başaramamış olabilirsiniz ama Solid bu konuda oldukça iddialı bir servis.

Uber, Spotify, Blablacar gibi önemli girişimlerin kullandığı bir uygulama olan Solid'in amacı toplantılarınızı daha verimli hale getirmek. Bunun için öncelikle toplantıların sizin için ne kadar önemli olduğunu soruyor ve Google Takvim veya Microsoft Outlook üzerinden geçmiş toplantılarınızı analiz etmenizi sağlıyor.

Solid'i kullanırken toplantı öncesinde toplantının amacını belirlemeniz ve neler yapmak istediğinizi sıralayabiliyorsunuz. Toplantı süresince de bu görevleri tamamlayarak toplantının hakkını vermeye çalışıyorsunuz. Solid toplanti uygulamasi

Toplantıları verimliliğine göre değerlendirebiliyor ve bir sonraki toplantılar için de bir geri bildirimde bulunmuş oluyorsunuz. Toplantı istatistiklerinizi görebiliyor ve toplantı başlıklarında arama yapabiliyorsunuz.

Solid tek kişilik bir araç olmadığı için ekip halinde toplantının verimliliğini kontrol etmek de mümkün.  Dilerseniz aldığınız notları kolayca Evernote'a veya Slack'e aktarıp harekete geçebiliyorsunuz.

Wisembly tarafından geliştirilen Solid'in sık toplantı yapan ekipler için oldukça faydalı bir araç olacağını söyleyebilirim. Eğer toplantıların verimliliği konusunda şikayetçiyseniz aşağıdaki TED konuşmasını da izlemenizi öneririm. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.