Tinder'a Super Like özelliği eklendi

Tinder, meşhur sağa ve sola sürükleme hareketlerine bir yenisini ekledi. Kullanıcıların bu kez yukarı sürüklemesine izin veren Tinder'da bu beğeni işaretine Super Like adı veriliyor. Özellik, adından anlaşıldığı gibi, daha güçlü bir beğeniyi işaret ediyor.

Tinder profil arayüzüne turkuaz renkte bir yıldız sembolüyle eklenen Super Like, sağa ve sola sürükleme hareketinden farklı olarak sınırlı sayıda kullanılabiliyor. Yani Tinder bunun özel bir beğeniyi işaret ettiğinden emin olmak istiyor ve Super Like'ı kullanıcılarına günde yalnızca bir kez kullandırıyor.

Kullanıcılar açısından bu uygulama, gördükleri diğer profiller arasında kendileri için daha özel buldukları bir profili Super Like etmelerini teşvik ediyor. Super Like bu açıdan Tinder kullanıcılarının gelip geçici ve yer yer umursamaz ilişkilenme biçimini biraz daha değiştirebilecek türden.

tinder superlike1

Tinder'da bir başka kullanıcıyı Super Like ettiğinizde, karşı taraf profiller arasında gezinirken sizin profilinizi gördüğünde profilinizde mavi yıldız işaretini görüyor. Böylelikle sizin onun profilini Super Like ettiğini anlıyor; karşı taraf da sizin profilinizi Super Like ederse eşleşme sağlanıyor.

Özellik ilk etapta yalnızca Avustralya'ya açıldı, önümüzdeki haftalarda kadar küresel açılımının yapılması planlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.