Mobil video düzenleme uygulaması Clips kolaylığıyla öne çıkıyor

Mobil video düzenleme uygulaması Clips kolaylığıyla öne çıkıyor

Fly Labs adlı girişim bugüne dek piyasaya sürdüğü farklı video uygulamalarıyla dikkat çekmişti. Tempo, Fly ve Crop gibi uygulamalarla farklı fonksiyonlarla uygulamalar çıkartmıştı. Fly uygulaması, Apple tarafından 2014'ün en iyi uygulamaları arasında gösterilmişti.

Fly Labs'in son uygulaması Clips ise farklı fonksiyonları bir araya getirerek, "dünyanın en basit video düzenleme uygulaması" olarak kendisini lanse ediyor. Clips uygulamasıyla kullanıcılar farklı videoları birleştirebiliyor, her bir videodan farklı anları kesip yapıştırarak bir kolaj video oluşturabiliyor. Clips bu aşamada videoları hızlıca düzenleme konusunda kullanıcılara yardımcı oluyor.

Clips uygulamasında videolara müzik ya da ses kaydı eklemek de mümkün. Video oynarken video sesi ya da koyacağınız müziğin duyulmasını tercihinize göre hazırlayabiliyorsunuz. Bununla birlikte Fly Labs'in diğer uygulamalarından özelliklerinde olduğu gibi videonun temposunu ayarlayabiliyorsunuz.

Sadece iOS versiyonu bulunan Clips'in şu anda Android'e gelip gelmeyeceği ile ilgili ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.