iPhone 6S'in tanıtımına saatler kala Nexus 5'in fotoğrafları sızdırıldı

iPhone 6S'in tanıtımına saatler kala Nexus 5'in fotoğrafları sızdırıldı

Apple'ın iPhone 6S'yi (veya iPhone 7'yi) tanıtmasına saatler kala Google'ın yeni amiral gemisi telefonu Nexus 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez Nexus 5'in fotoğrafları sızdırıldı.

LG'nin üreteceği yeni Nexus modeli hakkında çeşitli teknik bilgiler sızdırılmıştı ama henüz sızdırılan fotoğraflar Apple etkinliği öncesinde teknoloji gündemini meşgul etmeye başladı. Sızdırılan fotoğraflar Nexus 5'in tasarımının yuvarlak hatlara sahip telefon olduğunu ve parmak izi okuyucusunu gözler önüne seriyor.

Nexus 5'in arka kamerası Çift LED flaş ve lazer otomatik odaklama özelliğine sahip ve kameranın (merceğin) hemen altında bir yuvarlak bir parmak okuyucu yer alıyor.

400 dolarlık fiyat etiketiyle pazara sunulması beklenen Nexus 5'in 5.2 inç tam HD ekran, Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM ve 2,700 mAh pil (batarya) gibi teknik özelliklerle açıklanması bekleniyor.

Huawei'den büyük ekranlı Nexus 6

Marshmallow olarak adlandırılan (Android M) Android 6.0 sürümüyle piyasaya çıkacak Nexus 5'in aşağıdaki fotoğrafı da USB Type-C bağlantı özelliğinin olduğunu gözler önüne seriyor. Diğer yandan Huawei'in büyük ekranlı Nexus modelinin (Nexus 6) de 29 Eylül'da San Francisco'da tanıtılacağı biliniyor.

Bu akşam tanıtılacak yeni iPhone modelinin teknoloji gündeminde ilk sırayı alacağına şüphe yok ama Nexus fotoğraflarının etkinliğe saatler kala ortaya çıkması da manidar bir durum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.