Apple, Watch'un yeni renkli modellerini ve Hermes kordonları duyurdu

Apple, Watch'un yeni renkli modellerini ve Hermes kordonları duyurdu

Apple bugün sizlere canlı bloglama ile sizlere aktardığımız etkinliğin hemen başında akıllı saati Watch ve bu akıllı saatlerin kullanacağı yeni işletim sistemi watchOS 2'yi duyurdu. Yeni işletim sistemi watchOS 2'nin çok kısa bir süre sonra, 16 Eylül tarihinde kullanılabilir olması bekleniyor.

Şu ana dek sadece gümüş ve uzay grisi olan Watch Sport modellerine yeni renkler eklenmesi kararı alınmış. Artık kullanıcılar Apple Watch Sport'u altın ya da alüminyüm renklerini de tercih edebilecek.

Apple bununla birlikte Watch'un yeni renklerdeki kayışlarını da duyurdu. Artık pembe, kahverengi, mavi tonları ve siyah renkler de satışa sunulacak.

Product Red adlı Apple Watch modeli ise kırmızı renkte olacak. Bu üründen elde edilen gelir ise her zaman olduğu gibi AIDS ile mücadeleye gidecek. Apple Watch'un farklı renkteki kayışları bugünden itibaren satışa sunulacak.

Apple'ın lüks Fransız moda markası Hermes ile de yeni bir Watch modeli duyurdu. Sadece belli Apple Store mağazalarında satışa sunulacak Watch Hermes modeli, deri bilekliğe sahip olacak.

Screen Shot 2015-09-09 at 20.14.09

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.