Startup Battlefield 30 bin sterlin kazanacak girişimciyi arıyor

Startup Battlefield 30 bin sterlin kazanacak girişimciyi arıyor

Bu sene 7-8 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Disrupt London 2015 içinde Startup Battlefield adlı bir girişimcilik yarışması da düzenleniyor. Yarışmaya katılım için başvurular açıldı ve Türkiye'den de iddialı girişimlerin harekete geçmesini diliyoruz..

Kazanan girişimlerin hem Avrupa hem de ABD internet sektöründe göz önüne çıkacağı Startup Battlefield yarışması, 23 Eylül tarihine kadar apply.techcrunch.com adresi üzerinden yapılacak başvuruları kabul ediyor. Ekim sonunda seçilen girişimler açıklanacak ve bu sayede 20 civarında girişimci bir çok yatırımcının da bulunduğu önemli bir kitleye sunum yapma şansı yakalayacak.

Seçilen girişimler jürinin sorularını da yanıtlayacak ve kazanan girişim 30 bin sterlinlik (yaklaşık 140 bin TL) büyük ödülün sahibi olacak. Aslında kur farkı açısından söz konusu para ödülü Türkiye'deki girişimciler için gayet iyi bir rakam ama yine de bu ödülü az bulanlar için kazanılacak itibarın oldukça yüksek olduğunu paylaşalım.

London Disrupt Startup Battlefield

Zira eski Startup Battlefield kazananları şimdiye kadar 5 milyar dolar yatırım toplayacak kadar büyüme başarısı göstermiş durumda. Dropbox, Yammer, oDesk de bu girişimlerden sadece bir kaçı.

Webrazzi olarak destekçileri arasında olduğumuz Disrupt London elbette Avrupa odaklı bir etkinlik ama Startup Battlefield'e Avrupa ve Avrupa dışından girişimlerin katılabildiğini de ekleyelim. Yani rekabet sandığınızdan büyük olacak. Umarım bu sene Türkiye'den de iddialı girişimlerin Startup Battlefield'de boy gösterdiğini görebiliriz.

Diğer yandan Webrazzi@TCDisruptSF kodunu kullanarak bir günlük (8 Aralık) Startup Alley masası için kişi başı 100 sterlin (en az 2 kişilik bilet) indirim avantajından faydalanabilecek. Bunun için önceki yazımıza göz atabilir veya direkt şu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.