Zomato, White Label platformuyla offline restoranları da hedef kitlesine dahil etti

Zomato, White Label platformuyla offline restoranları da hedef kitlesine dahil etti

Restoran endüstrisinin önemli bir bölümü offline odaklı olarak çalışıyor. Bunun büyük bir potansiyel barındırdığını düşünen Zomato, online dönüşümü kendi lehine çevirecek önemli bir adım attı. Sektörün dönüşümü devam ederken, Zomato henüz online olmayan restoranları hedef kitlesine dahil etmesini sağlayacak White Label platformu açtığını duyurdu.

White Label restoranların online kanaldaki işlerini baştan uca yönetmelerini sağlıyor ve platformun dikkat çeken özelliklerinin başında restoranların kendi native mobil uygulamalarını yayınlamalarını sağlaması geliyor. Restoranlar White Label üzerinden kendi markalarıyla yayınladıkları uygulamalarını kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirebiliyor. White Label uygulamaları, restoranlara ilgili kullanıcıları hedefleyerek bildirim gönderme, gerçek zamanlı bilgi ve menü yönetimi ve işletmeler için pazarlama araçları gibi özellikler sunuyor.

Zomato, abonelik modeliyle çalışan White Label platformunu satın alan işletmelere restoran yönetim uygulaması Zomato For Business'ı da ücretsiz olarak sunuyor. Platform bu yönüyle, offline restoranların Zomato ekosisteminde yer alması için bir geçit özelliğine sahip. White Label, Zomato’nun sunduğu online sipariş, rezervasyon, dijital ödeme, sadakat programları ve pek yakında devreye alınması planlana Zomato Base platformuna entegre edilebilecek şekilde geliştirilmiş.

Zomato’nun Ürün ve Tasarım Direktörü Ashish Goel konuyla ilgili açıklamasında “Pek çok restoran sahibi ile konuştuğumuzda, büyük çoğunluğunun bir mobil uygulaması olmadığını veya dijital dünyadan uzak olduklarını fark ettik. Restoranlar dijital dünyadaki bu gücü kullanmak ve kendi işlerini teknolojiye yayarak büyümek istiyorlar" diyor. Restoranlar için dijital dünyanın kapısını aralayan Zomato, böylelikle büyümeye devam etmek istiyor.

İncelemek isterseniz White Label için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.