Runtastic, akıllı saat görünümlü fitness bandı Moment'i tanıttı

Runtastic, akıllı saat görünümlü fitness bandı Moment'i tanıttı

Adidas'ın geçtiğimiz Ağustos ayı başında 240 milyon dolara satın aldığı Runtastic, fitness bantlarına akıllı saat dokunuşu ekleyen yeni giyilebilir cihazı Moment'i tanıttı. Fun, Basic, Elite ve Classic olmak üzere dört farklı koleksiyonda sunulan cihaz, 129 dolardan başlayan fiyatlarla Runtastic'in kendi sitesinden satışa sunuldu.

Runtastic'in Moment'i bir akıllı saatten çok bir fitness bandına daha yakın bir cihaz ve halihazırda fitness bandı kullanıcısı olanların günlük hayatında da giyinebileceği bir seçenek oluşturmak için tasarlanmış gibi görünüyor.

Dokunmatik ekranı olmayan cihazını telefonunuzdaki uygulamalardan size bildirim gönderme ya da hatırlatmalar yapma, yani tipik bir akıllı saat gibi davranma iddiası yok. Bunun yerine fitness odaklı olarak tasarlanan Moment, adımlarınızı ve yaktığınız kalorileri sayma, fitness hedeflerinizi takip etme ve uyku döngünüzü izleme gibi özelliklere sahip. 9 metreye kadar su geçirmeme ve 6 aylık pil ömrü bu iddiasını güçlendiren diğer özellikler.

Runtastic moment3

Runtastic Moment 129 dolardan sunulan Fun ve Basic koleksiyonlar için silikon; 199 dolardan sunulan Elite ve Classic koleksiyonlar için altın, gümüş ve altın saat gövdesi ve deri saat kordonu seçeneklerine sahip.tomtom runner 2

Yeni Moment'ler, Runtastic'in yakın rakibi Withings'e de cevabı niteliğinde. Sağlık ve fitness cihazları geliştiren Withings, bu yıl başında akıllı saat görünümlü fitness bandı Activite Pop'u  149 dolardan piyasaya sunmuştu.

Giyilebilir teknolojiler son günlerin en hareketli alanlarından biri.TomTom, entegre müzik çalar özelliğine sahip TomTom Runner 2 GPS Watch'ı tanıtırken, Swatch ilk bağlantılı saati Swatch Touch Zero One'ı 325 liradan Türkiye'de piyasaya sundu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.