Yeni Moto360, üç yeni 'koleksiyon' seçeneğiyle ön satışa sunuldu

Yeni Moto360, üç yeni 'koleksiyon' seçeneğiyle ön satışa sunuldu

Motorola, geçen yıl piyasaya sürdüğü akıllı saat Moto360 ile insanların gerçekten koluna takmak isteyeceği şık bir saat tasarlayarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Bundan yaklaşık bir yıl sonra yeni modellerini tanıtan şirket, yeni Moto360'ı 299 dolardan başlayan fiyatlarla ön satışa sundu.

Yeni Moto360, halefinden farklı olarak, Kadın, Erkek ve Sport olmak üzere üç  model ya da Motorola'nın deyişiyle koleksiyona sahip. Erkek koleksiyonu, siyah, altın ve gümüş renk seçenekleri ile  46 ve 42 mm'lik iki ebatta sunulurken, kadın koleksiyonu gümüş, altın ve pembe altın renk seçenekleriyle satışta. Kadın koleksiyonunun kordonu erkek koleksiyona göre daha ince (16 mm) ve ekranı standart 42 mm. Kendi GPS chip'ine sahip Sport modeliyse, kullanıcının aktivitelerini harita üzerinde takip edebiliyor.

moto360 sport

Yeni Moto360 ile daha kişiselleştirilebilir bir akıllı saat tasarlayan Motorola, kullanıcıların saat gövdesi için farklı materyaller; kordon için deri, metal, altın gibi farklı seçenekler takip etmesine izin veriyor. Moto360'ın şarj ömründe de iyileştirmeler yaptığını söyleyen Motorola'nın yeni akıllı saatinin iki güne kadar tek şarjla çalıştığı belirtiliyor. Yeni Moto360 bir önceki modelde olduğu gibi kablosuz şarj oluyor.

Yeni Moto360, Live Deals özelliğiyle istediğiniz bildirimi ekranda görmenize izin veriyor. Hava durumu, adım sayısı ve farklı uygulamalara ait bildirimler ekranda görüntülenebiliyor. Live Deals'a ilk etapta eklenen uygulamalar Shazam, Kevo, IFTTT ve Ford'un uygulamalarını içeriyor.

Yeni Moto360 Kadın ve Erkek koleksiyonlarının önümüzdeki haftalarda sevkiyatına başlanacak. Sport modelinse yılın ilerleyen zamanlarında satışa çıkacağı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.