Twitter Ads tüm reklam verenlere açıldı

Twitter Ads tüm reklam verenlere açıldı

Twitter, KOBİ'lere yönelik self-service reklam platformu Twitter Ads'i 200 ülke ve bölgeye, yani neredeyse tweet atılan her yere, açtığını duyurdu. Bugüne kadar 33 ülkede kullanılabilen servisi, tüm reklam verenlere açan Twitter, platformunu 15 farklı seçeneğiyle sunuyor. Bunlar arasında Türkçe henüz yer almıyor.

Açıklamasında KOBİ'lerle birlikte yaklaşık 100 bin aktif reklam verene ulaştığını da duyuran Twitter, açılımıyla bu sayıyı daha hızlı arttırabilir. Twitter Ads'i bundan yaklaşık iki yıl önce devreye alan Twitter, son dönemde küresel yayılımına hız vermiş, platformu 2014 Eylül'de Latin Amerika ve Avrupa'dan 11 ülkeye açmıştı. Twitter Ads bu yıl başından itibaren Endonezya ve Brezilya pazarlarına açılmıştı.

Twitter Ads, KOBİ'lerin web sitesi kartları ya da, talep yaratma kartı gibi farklı formatlar arasından amacına uygun olanı seçerek, tarih, etkinlik, yaş, ilgi alanı gibi kategorilere göre hedefleme yapmasını ve reklam performanlarını analiz etmelerini sağlıyor.

Son çeyrek sonuçlarıyla yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmaya devam eden Twitter'ın doğrudan gelir ve kullanıcı sayısını arttırabilecek agresif teklifleri yeniden yükselişe geçmesini sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.