akakce.com mobil uygulamalarını yeniledi, fiziksel mağazaları da fiyat karşılaştırmaya dahil etti

akakce.com mobil uygulamalarını yeniledi, fiziksel mağazaları da fiyat karşılaştırmaya dahil etti

Türkiye'nin en önemli fiyat karşılaştırma platformlarından biri olan akakce.com mobil uygulamalarını tamamen yeniledi. Kullanıcılarının bir ürün satın almadan önce online olarak araştırma yaparak internetteki en ucuz fiyatı bulmalarını sağlayan akakce.com, mobilde buna ek olarak işin içine fiziksel mağazaları da dahil ediyor.

Tamamen yenilenen akakce mobil uygulamalarıyla (Android, iOS) bir ürünün hem internette hem de size yakın satış noktasında ne kadara satıldığını öğrenebiliyorsunuz. Bunun dışında akakce mobil uygulamalarında ürün bazlı olarak 'fiyat düştüğünde bana haber ver'  gibi bazı ek özellikler de bulunuyor.

akakce'nin iOS uygulaması bugün yenilenirken Android platformunda yenilenen versiyon yaklaşık 1 ay önce yayına girmiş ve şimdiden 30 bin indirilmeyi geçmiş. Şirketten aldığımız bilgiye göre reklam çalışmalarıyla beraber yıl sonuna kadar bu yeni versiyonun toplamda 500 binden fazla kez indirilmesi hedefleniyormuş.

akakce-mobil-uygulamalari

akakce mobil uygulamalarında online platformlarda fiyat bilgisi sağlanan 1 milyondan fazla ürüne ek olarak; 81 şehirde 60 farklı satıcının 1000'e yakın fiziksel mağazası da yer alıyor. Yani kullanıcılar yenilenen akakce mobil uygulamalarıyla aradıkları ürünün 1000'e yakın fiziksel mağazada ne kadara satıldığını, mağazaların konum bilgisini ve telefon numaralarını öğrenebiliyor.

Şirketten aldığımız bilgiye göre akakce'nin bu konudaki vizyonu 'Türk halkının elinden düşürmediği bir alışveriş asistanı, güvenilir bir alışveriş dostu' olmak yönünde. akakce'nin mobil uygulamalarının hem anlaşmalı olunan fiziksel satıcı/mağaza sayısı hem de kullanıcı deneyimi anlamında gelişmeye ihtiyacı var. Ancak kendi alanında oldukça dikkat çekici bir çalışma olan mobil uygulamaların gelecek vaad ettiği de açık.

akakce.com ile alakalı sizlere bilgilendirmeye devam edeceğiz. akakce'nin yenilenen Android ve iOS uygulamalarını hemen şimdi akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.