Xbox One'ın yeni paketi ve kontrolörü tanıtıldı

Xbox One'ın yeni paketi ve kontrolörü tanıtıldı

Konsol savaşlarında satış adetleri incelendiğinde rakibi PlayStation'ın gerisinde kalan Microsoft Xbox One'ın bu gidişatı değiştirmesi beklenen yeni paket ve kontrolörü tanıtıldı.

Xbox One Elite adıyla satılacak olan cihazın Kasım ayında, yani noel tatil sezonundan hemen önce stratejik bir tarihte raflardaki yerini alması bekleniyor. 499 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Elite, yeniden yapılandırılmış ve tasarlanmış bir kontrolör ile gelecek. Ürünün en önemli özelliği ise 1TB''lık bir hard disk'e sahip olması ve bu özel depolama alanı cihazı enerji koruma modundan yüzde 20 daha hızlı uyandırıyor.

Xbox One, Elite paketinin yanı sıra bir diğer kontrolörünü de tanıttı. "Lunar White" ismiyle anılacak kontrolörün fiyatı 64.99 dolar olarak belirlenmiş. Hem Xbox One Elite'in hem de bu yeni kontrolörün özelliği ise sadece GameStop üstünden satılması olacak.

Kısa süre önce ataklara başlayan Xbox One cephesinde, yenilikler ardı ardına geliyor. İlk olarak arayüzünün değişeceğini duyuran şirket, geçtiğimiz ayın başında da Windows 10'un 1o Eylül'den itibaren Xbox One'lar üstünde test edilebileceğini açıklamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.